Przemek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam.Mam pytanie czy ktoś z kolegów zna i używa tych wobków? super wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 witam Ja do 2 sezonów łowie na tarnusy mają drobną lusterkującą akcje. Dobrze trzymają sie wody są dość cieżkie. Jeśli chodzi o ryby to łowie na nie bolenie,klenie ,brzany,szczupaki uadło sie mi nimi też łowić sandacze choć w Dunajcu unas jest go niewiele ,ale za to na wiśle złowiłem pierwszwgo w swoim życiu suma wprawdzie niewielki 65cm . Reasumując jak dlamnie są to jedne z leprzych woblerów uklejopodobnych na rynku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 cześć mógłbyś napisać jakich modeli tarnusów używasz i w jaki sposób je prowadzisz? pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassket Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Tarnusy sprwdzają się przy prowadzeniu z prądem.Prowadzenie bardzo wolne niemal wybieranie luzu -lustekująca akcja i prąd odwalają całą robotę.Fajne rezultaty Są też przy odwrotnym opadzie mój ulubiony kolor tarnusa to malinowo-czerwonypozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam Jeżeli chodzo omnie to ja tarnusy prowadze na chyba wszystkie możliwe sposoby.Ale na Dunajcu najleprze efekty miałem rzucając w poprzek nurtu i jak spłynie to pwolne zwijanie żyły z przystankami. A jeśli chodzi o to jakich używam hmm... Jurek robi te woblerki prawie wszystkie tonące , uklejopodobne różnią sie tylko kolorem grzebietu i tym że są z sterem płytko i głębiej zchodzące oraz bezsterowce. Niechciałbym żeby ktoś zarzucił mi że robie reklame ale morzna poczytać otym na jego stronce.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 (edytowane) Gdzie można nabyć woblery JF Tarnus w sprzedaży wysyłkowej?Temat już ogarnięty, jak ktoś chce zakupić te wobki, można się skontaktować z Panem J. Furmańskim w celu zamówienia. Edytowane 17 Maja 2016 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi