Bugi86 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam,chciałem Was zapytać o 2 pozycje książek: 1)The Orvis Guide To Prospecting For Trout 2)The Orvis Guide To Reading Trout Streams czy ktoś może ma w formie papierowej lub pdf i mógłby pożyczyć lub odsprzedać. Najbardziej mi zależy na poz. nr 2.A może jakaś inna książka podobna do tych też warta przeczytania? Sikorę czytałem, Jeleńskiego też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbital Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 mam tą pierwszą. Kupiłem na Amazonie używaną - Szczerze polecam! Taki Sikora tylko grubsza i 100% jest na temat zachowań pstrągów i metod łowienia, bez sprzętu i rzutów, itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) http://www.amazon.co.uk/Orvis-Guide-Reading-Trout-Streams/dp/1558219331 Wysyłka na cały świat. Edytowane 14 Marca 2015 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi