mirkus Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam,chciałbym powiększyć moje pudełko o kilka woblerów szczupakowych do obławiania płytkich wód i warstw powierzchniowych . W sklepie internetowym zaproponowano mi coś takiego : - Nils Masterrs Invincibile 12cm praca do ok. 2m Nie mogę odszukać za dużo informacji o tym woblerze jak u sprzedawcy jak i w necie.Jeśli koledzy którzy łowili tym woblerem mogliby podzielić się swoimi doświdczeniami to będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam Mirek http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/nils-master-invincible-g5-a20-p2070-k12999.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Łowiłem nimi, pięknie pracują. Były to wobki z pierwszych lat produkcji, pochodziły z kolekcji "starego Niemca". Jedyny mankament to ster, po uderzeniu w kamień ułamał się u nasady osadzenia. Może tworzywo wtedy było kiepskiej jakości. Sama praca perfekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Będąc w zeszłym roku na dużej sandaczowej wodzie w Szwecji zauważyłem że to podstawowa przynęta "miejscowych" do trolingu.. Na ten rok też chyba się w kilka zaopatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Będąc w zeszłym roku na dużej sandaczowej wodzie w Szwecji zauważyłem że to podstawowa przynęta "miejscowych" do trolingu.. Na ten rok też chyba się w kilka zaopatrzę. Jest to jedna z najpopularniejszych przynęt u miejscowych łowców w Szwecji. Szczególnie rozmiary powyżej 15cm. W starych modelach często pękał ster. W tej chwili wydaje mi się że już ten problem rzadziej występuje poprzez wycięcie w sterze. Został również wprowadzony model z metalowym sterem. Niestety problem z powłoką lakierniczą nadal występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Czy mam rozumieć że wobler ten ma raczej pracę odpowiadającą sandaczowi ?Ktoś z Was łowił nim u nas w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Wybrałem takie kolory ,mam nadzieję że nie będą to kolejne utopione w wodzie pieniądze ,a ci trzej nie okarzą się darmozjadami w pudełku i zarobią na swoje utrzymanie :-) Po majówce podzielę się informacjami jak się sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Cześć , podobno wg.mojego kolegi to dobry wobler do trollingu . Łowił nimi w skandynawi . U nas mało znane.O opinię trzeba byłoby poprosić forumowych specy od trollingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi