Skocz do zawartości

Kołowrotek BLACK CAT SHADOW Spin 40

ZedSet

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Nie wytrzyma, jego górny zakres to 29g + 3.85 cala.Chyba że będzie sparowany z fenixem w tytanach wtedy tylko 25g + max 3.5 cala bo kij jest niesamowicie szybki i przekazuje więcej na kołowrotek, ale obie opcje są słabe bo sandacze biorą tylko na 31g + 3.9 cala.

Kombajnista, jak nie masz nic do napisania to po prostu nie pisz. Na tym forum niedługo o nic nie będzie można zapytać bo jesteś Ty i się nudzisz....
Okonhel właśnie w tym problem że go nigdzie nie ma a przydałoby się przed zakupem  chodź na sucho pokręcić lub zasięgnąć opinii jakiegoś użytkownika ale takowych także nie ma :mellow:  Wytrzymać powinien ale jak to pracuje i nawija linkę...to tylko kalosz z pegeeru wie.

Jak Ty byś posiadał choć trochę umiejętności logicznego myślenia  to skojarzyłbyś fakty i zrozumiał  że nie jestem znawcą kołowrotków (jak Ty), nie mogę znaleźć nigdzie informacji, dlatego też posługuję się forum aby się czegoś dowiedzieć. Później gdybyś miał choć trochę  w sobie uprzejmości i kultury to nie tworzył byś dwóch postów z debilizmami a napisał czego to jest klon a wtedy już bym sobie poradził.

Nie jestem znawcą, i gdybyś zadał pytanie odnośnie jakości wykonania i pracy tej maszyny to bym odpowiedział konkretnie bo zawsze staram się pomóc w miarę możliwości , a tymczasem odpowiedziałem na zadane przez Ciebie w 1szym poście pytanie, więc nie rozumiem skąd pretensje . Równie dobrze mogłeś zapytać czy czarne kołowrotki są mocniejsze od białych.

Ten Shadow Spin od Black Cata to nic innego jak przemalowany Fin-Nor Lethal.

A Fin-Nor'y to takie "Slammero-podobne" młynki do ciężkiej orki..

Ogólnie Fin-Nor, Black Cat, Quantum, Rhino to obecnie jeden "wór", czyli Zebco 

Warto poszukać z którym napisem młynek jest tańszy ;)

• Like 1