pitt Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 czy ktorys z kolegow mial juz okazje wyprobowania caldii 09? http://all.daiwa21.com/fishing/item/reel/spin_rl/caldia/inde x.htmljakie wrazenia? byc moze ktorys z naszych 'forumowych' dealerow mial okazje porownac go z shimnao biomaster?http://fishing.shimano.co.jp/cat/detail.asp?k=100275 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Oj namieszałeś mi teraz w głowie.....2506W.....jaram się <_< Również czekam na jakieś opinie PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Odrobinkę (ale tylko trochę) offtopowo: trochę mi to modelem Sol z USA zajeżdża ...Jeżeli coś w tym jest, to bardzo zacna maszynka w tej cenie. Wiem, bo mam.Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaNdAcZ &#gt;&#lt;----*&#gt; Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 A to nie jest jakaś wersja na stany czy inną Japonię??Nic nie słyszałem aby u nas miała sie taka pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Ja mam tylko pytanie, gdzie kupić zapasową szpulkę i czemu ona taka droga <_< Piękny reel!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Eee, lepiej skoncentrowac sie na ewentualnych wyprzedazach starych modeli.Cena bedzie na pewno wyzsza tego nowego modelu. No, chyba ze ktos MUSI miec nowy. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Gumo widzę masz takie podejscie jak ja.ludzie zawsze chca nowszy model,a przeciez ten starszy jest juz sprawdzony ,przetestowany itd.a z nowym to wiadomo mozna wtopić kase.znam takich co sprzedawali np stradica FH i kupowali FI(bo nowość) i sie rozczarowali.to tan lekko OT byście koledzy wiedzieli,ze nowszy model niezawsze znaczy lepszy i niezawodniejszy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam!trochę nie temacie ale może napisze mi ktoś jak sie sprawuje Caldia KIX 3000?cena nawet OK +/- 210$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Gumo widzę masz takie podejscie jak ja.ludzie zawsze chca nowszy model,a przeciez ten starszy jest juz sprawdzony ,przetestowany itd.a z nowym to wiadomo mozna wtopić kase.Czasem nie ma wyjscia - firmy nie produkuja czesci zbyt dlugo. Do takiego Twin Power F nic juz nie kupisz, przynajmniej nie tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 A w latach 90tych XX wieku importer Daiwy reklamowal ze na Tournamenty daje 25 lat gwaranacji... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Kuba w necie znajdziesz wszycho,trzeba tylko walic besposrednio do japończykow przez japan tackle.kupisz i czesci ze starych zasobów szhimano.ale tylko do wyższych modeli,stella i TP wiec TP F tez sie łapie no tylko fakt troche zachodu z tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ile może kosztować ogólny koszt sprowadzenia takiej Daiwy 2506W z podwójną korbką do Polski? Czy opłaca się bardziej indywidualnie czy lepiej zlecić to osobie, która co pewien czas kupuje partię towaru w Japonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Takie osoby bardzo rzadko kiedy robia to za darmo.Wysylka to zwykle rownowartosc ok 20 euro. Reszta zalezy od samodzielnych kalkulacji... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Jak przeczyta to zatem taka osoba-importer, będąca na bieżąco z kursami, ich wachaniami , cłami, terminami realizacji to proszę o priva z pomocną wyceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 curiosity killed the cat jest bardzo lekka, pracuje bardzo plynnie, jeszcze nie wiem jak nawija, jeszcze nie wiem jak pracuje hamulec i nie wiem, co na to powiedza klenie ... cala reszta wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 No to widze ze juz dotarla Made in Japan ? Ciekawa raczka (uchwyt korbki) to custom czy taka daja w serii ? Gratuluje zakupu - niech sluzy ! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 wszystko seryjne, reszta rozwiazan to R4, czyli mozna sie bawic, jak ktos chce, bo pasuje caly repertuar RCS ... thailand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Dzieki za info Piotr pozdrawiam Guzu p.s. 3maj dzis kciuki - wazny mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 info to moze po jakims lowieniu bedzie, bo jak na razie, to ... bardzo na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie powinno się innym zazdrościć...bo to nieładnie...Wybacz @Pitt, ale nie potrafię inaczej.... <_< I gratuluję pięknego młynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 eeee tam, zobaczymy jak dziala, to jest wazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 ile kosztowała jeśli mogę spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 spytac zawsze mozesz http://www.bass.jp/reel.php?c=reel&mode=itemlist&ser ies=09+Caldia&tcat=Spinning http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath /22_81_82_1364/river-lake-fishing-freshwater/reel/daiwa-spin ing/new-caldia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja nic nie poradzę na to, że to jedzie mi mooocno TD Sol po faceliftingu Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja nic nie poradzę na to, że to jedzie mi mooocno TD Sol po faceliftingu Pzdr,Fatsoa ja nic na to nie poradze, ze mi to wcale nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi