Skocz do zawartości

Prośba o wycenę kija i multika.

LFF

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zastanawiam się nad sprzedażą jednego z moich trzech zestawów castingowych. Multik to Jaxon Casting XTL 200 a wędka to Konger Imapct Casting Spin 198 7-28g

Jedyna uwaga to taka że wędka ma skróconą rękojeść o połowę. skróciłem bo tak było mi wygodniej przy łowieniu z pontonu np. na siedząco. Myślę że mógłbym sprzedać ten zestaw, zaczynam zabawę z muchą i przydało by się parę zetek na nowe zabawki, Jednak nie wiem ile mógłbym za to zażądać tak aby obydwie strony były zadowolone. Proszę o jakieś sugestie.

nowy produkt razem to ok 480zł, czyli 250 może być ok.

z naciskiem max 250 ;)

kij jest przycięty a nie wiadomo w jakim stanie jest multik i co jest w komplecie

PS

ja bym wycenił to na 200

Edytowane przez @Wojti
  • Like 1

Multik jest w super stanie, zadbany, smarowany i śmiga aż miło. Kij oprócz opisanej amputacji bez zarzutu, złącze zawsze nasmarowane specjalnym woskiem, korek zaimpregnowany odpowiednim specjałem. Po amputacji koniec rękojeści zdobi oryginalna końcówka a miejsce cięcia zaszpachlowane.

Dodam że na tym zestawie latały tylko woblery max 15g w ramach gratisa mogę dorzucić kilka sztuk

Chlopie wystaw to najpierw z fotkami za 250 zeta do delikatnej negocjacji, bo jak zaczniesz gratisy dodawac to skonczysz na tym ze doplacisz, zeby ktos to zabral.Pomalu, pospiech to zly doradca.

• Like 2

Ten zestaw jest warty tyle ile da kupujący... i tu moze być problem z jego znalezieniem. Przerabiany kij z niskiej polki... może być problem ze znalezieniem chętnego na ten kij. Kolowrotek tez nie jest wysokich lotów i znaczek jaxon nie zachęca. Z doświadczenia wiem, ze jak nie trafi sie napaleniec to i za 150 może być kłopot ze sprzedażą.

P.S

Jak przerabiam kij, to liczę sie z tym ze albo go nie sprzedam, albo pójdzie za grosze...

Edytowane przez dekosz
  • Like 1