LFF Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam. Zastanawiam się nad sprzedażą jednego z moich trzech zestawów castingowych. Multik to Jaxon Casting XTL 200 a wędka to Konger Imapct Casting Spin 198 7-28gJedyna uwaga to taka że wędka ma skróconą rękojeść o połowę. skróciłem bo tak było mi wygodniej przy łowieniu z pontonu np. na siedząco. Myślę że mógłbym sprzedać ten zestaw, zaczynam zabawę z muchą i przydało by się parę zetek na nowe zabawki, Jednak nie wiem ile mógłbym za to zażądać tak aby obydwie strony były zadowolone. Proszę o jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Przy sprzedazy sprzetu uzywanego zawsze kieruje sie zasada 60% ceny nowego produktu. Moze to Cie naprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 nowy produkt razem to ok 480zł, czyli 250 może być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) nowy produkt razem to ok 480zł, czyli 250 może być ok. z naciskiem max 250 kij jest przycięty a nie wiadomo w jakim stanie jest multik i co jest w komplecie PSja bym wycenił to na 200 Edytowane 25 Lutego 2015 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Multik jest w super stanie, zadbany, smarowany i śmiga aż miło. Kij oprócz opisanej amputacji bez zarzutu, złącze zawsze nasmarowane specjalnym woskiem, korek zaimpregnowany odpowiednim specjałem. Po amputacji koniec rękojeści zdobi oryginalna końcówka a miejsce cięcia zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dodam że na tym zestawie latały tylko woblery max 15g w ramach gratisa mogę dorzucić kilka sztuk Edytowane 25 Lutego 2015 przez LFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dodam że na tym zestawie latały tylko woblery max 15g w ramach gratisa mogę dorzucić kilka sztukChlopie wystaw to najpierw z fotkami za 250 zeta do delikatnej negocjacji, bo jak zaczniesz gratisy dodawac to skonczysz na tym ze doplacisz, zeby ktos to zabral.Pomalu, pospiech to zly doradca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Ten zestaw jest warty tyle ile da kupujący... i tu moze być problem z jego znalezieniem. Przerabiany kij z niskiej polki... może być problem ze znalezieniem chętnego na ten kij. Kolowrotek tez nie jest wysokich lotów i znaczek jaxon nie zachęca. Z doświadczenia wiem, ze jak nie trafi sie napaleniec to i za 150 może być kłopot ze sprzedażą. P.SJak przerabiam kij, to liczę sie z tym ze albo go nie sprzedam, albo pójdzie za grosze... Edytowane 25 Lutego 2015 przez dekosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Znany portal aukcyjny allegro to chyba najlepsze rozwiązanie dla naszego Kolegi, tam sie wszystko sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tutaj też. Wszystko zależy od ceny. Czasem kolejki jak po mięso za PRL-u stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Od złotóweczki na allegro i bankowo dowiesz się ile Twój sprzęt jest wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi