Skocz do zawartości

Porównanie striping basket

tlok

Rekomendowane odpowiedzi

Co do zastosowania to bym się zastanowił. To co ja pokazałem skazuje na pozycję stojącą. Przy podchodach rodem z dzikiego zachodu chyba poszedłbym w koszyk bo zawsze można zdjąć z szyi i postawić przed sobą jeśli łowienie wymaga pozycji na klęczkach.

• 5 tygodni później...

nie mam tyle kasy na linekurva z bólem moge kupic visiona jak nie wymysle nic innego jak dlamnie 200zł za troche plastiku to jednak przesada 

też mam i polecam ostatnio widzialem za ok 80 do 100pln używkę więc da się znaleźć

ps wcześniej używałem handmade z podnóżka...jak dla mnie jest duża różnica na +

U mnie od roku numerem jeden jest coś takiego:

http://www.amazon.com/William-Joseph-Stripping-Basket-Dark/dp/B002KGNXOC

Po różnych próbach (pudło z podnóżka i pożyczana od kolegi miska Orvisa) taka prosta konstrukcja zaspokaja wszystkie moje wymagania.

Zaznaczam że nie łowię w morzu (na muchę) i nie wiem jak by się to zachowywało.

U mnie od roku numerem jeden jest coś takiego:

http://www.amazon.com/William-Joseph-Stripping-Basket-Dark/dp/B002KGNXOC

Po różnych próbach (pudło z podnóżka i pożyczana od kolegi miska Orvisa) taka prosta konstrukcja zaspokaja wszystkie moje wymagania.

Zaznaczam że nie łowię w morzu (na muchę) i nie wiem jak by się to zachowywało.

Miałem tego Josepha, ale sprzedałem. Na plus jest to, że linka nie leci pod nogi, ale niestety się w nim plącze ponieważ wpada bezładnie do worka. W misce linka się dość równo układa na dnie i ładnie wylatuje...bez splątań dzięki wystającym "kolco-rogom".

Edytowane przez Flame

Linekurv i nie ma co kombinować ;)

I nie kombinowałem. Zamówiłem u producenta w poniedziałek, a w czwartek było u mnie w domu, Z Danii do Polski pocztą ekonomiczną w 3 dni to dobry rezultat. A "micha" gładka, wyokrąglona, dobrze trzyma się powyżej ... jak i na ...

Koszt wraz z wysyłką to 46,13 Euro. Trafiony zakup.

• Like 4

• 1 miesiąc temu...

też mam i polecam ostatnio widzialem za ok 80 do 100pln używkę więc da się znaleźć

ps wcześniej używałem handmade z podnóżka...jak dla mnie jest duża różnica na +

Tak jak pisałem czasem można trafić w dobrej cenie tu za ok 100 płn linecurv http://link.marktplaats.nl/m938717474 jak ktoś chętny pisać to pomoge

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Ten mi się podoba ... bo do brodzenia i taplania się po pachy chyba byłby najodpowiedniejszy ... ale może się mylę ;)