Skocz do zawartości

Porównanie striping basket

tlok

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...

Witam. Właśnie przez przypadek wpadłem na ten filmik na Youtube... jeśli dobrać rozmiarowo do linki... hmmm.. miał ktoś może styczność?

Bardzo ciekawa koncepcja Sebastianie. Widzę, że linka wylatuje swobodnie z klipa, podobnie jak z kosza. Jestem zaciekawiony kolejnymi wpisami bo nadal dżwigam kosz Orvisa. ;)

Jedyny minus to że trzeba dobrać odpowiedni model do linki ale ergonomia i waga i ogólnie wrażenie wydaje się zachęcające.. Ale mam już pomysł jak to zmodyfikować żeby było bardziej uniwersalne he he. Ja obecnie używam już tylko praktycznie Future Fly Coastal basket ale ten chyba też spróbuję wydrukować ha ha..

Edytowane przez sebastian1983
  • Like 1

Witam. Właśnie przez przypadek wpadłem na ten filmik na Youtube... jeśli dobrać rozmiarowo do linki... hmmm.. miał ktoś może styczność?

https://youtu.be/HrbdQjh8cMY

Nie przemawia do mnie ten patent. Chcę się skupiać na ściąganiu linki tak by mucha poruszała się w sposób atrakcyjny dla ryby, a nie tak by równo układać linkę w uchwycie.... a przy DH,jak ściągam rozbiegówkę, w ten sam sposób wykorzystuję palce dolnej ręki, wiec gadżet jest zbędny. .. Edytowane przez mack

Nie przemawia do mnie ten patent. Chcę się skupiać na ściąganiu linki tak by mucha poruszała się w sposób atrakcyjny dla ryby, a nie tak by równo układać linkę w uchwycie.... a przy DH,jak ściągam rozbiegówkę, w ten sam sposób wykorzystuję palce dolnej ręki, wiec gadżet jest zbędny. ..

DH to zupełnie inna bajka. Myślałem tylko o SH a przy odrobinie wprawy myślę iż ręka z automatu by tam linkę wciągała. Tzn nie będę się upierał iż jest to super rozwiązanie. Po prostu lubię gadżety nowości itd...
  • Like 1