kuzyn Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Na wiosnę waliły w Smaczkowe...Cykady mogą być szczególnie dobre na głębokie bolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 kuzyn to ty tu jeszcze zagladasz PS. milo Cie gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Boleniowa cykada??? A czemu nie? .Właśnie prowadzimy z kolegąpracenad cykadami i ostatnie osiągnięcia tej przynęty właśnie w temacie boleniowym(i nie tylko) dają dużo do myślenia Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @Mifek Obserwuję cały czas!!! Chwilowo jestem załamany publicystyką wędkarską, bo po jednym artykule w poczytnym czasopiśmie mam skasowaną ulubioną wodę. Walą bolkom po łbach koszyczkami zanętowymi w ilościach hurtowych... ... ale gdzie indziej, znów zaczęły brać klenie na cykady. Reef Runner - niestety, oprócz okoni żadna ryba nie chciała tego dotknąć... a klenie wieją od niej z zastraszającymi prędkościami (mogę źle prowadzić ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 ... ale gdzie indziej, znów zaczęły brać klenie na cykady. A jak Kana-Kana? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 remek to nie jest tak do konca artykul tylko opis miejscuowki... ma m racje Kuzyn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzyn Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 @Remek Nie artykuł mała wzmianka. ... a na kana-kana walą bez problemu!Z nowości nie ochrzciłem tylko thrilla ale mało na niego łowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Zainteresowala mnie cykada firmy Tsunekichi TT-304 z linku: http://www.tsunekichi-shop.net/34.html przedstawionego przez @kuzyn'a. Mam pytanie, czy Ktos uzywal ich i prosilbym o podzielenie sie uwagami.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi