szpiegu Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 czy to jest jakas reklama woblerów firmy gloog jak to niby na ich woblery biora super bolenie i ze kazdy musi miec glooga zeby lowic takie ryby czy obsluga photoshopa jak wymazac brzeg zeby nie namierzyc miejscowki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wykrzyknik Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pawle To był taki mały przytyk do tej przepychanki kilka postów wyżej. Pisz Ty, nie zacznij pisać Ty Ja miałem to szczęście i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miał łowić z Tobą i wiem, że chętnie dzielisz się swoja wiedzą A czy bedziesz pisał czy nie to tylko Twoja osobista sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Sulej Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Panowie. Ja totalnie zbaraniałem .Wstawiłem swoje fotki z boleniami a tutaj zaczynają sie dyskusje, ze Sulej reklamuje i rekomenduje woblery firmy Gloog!! To przeciez reklama!! Szok najlepiej, aby to na co łowi Sulej pozostało jako termat tabu. Kurde ja czegoś tutaj nie rozumien. Pierwszy zaczął bezsensowną dyskuje Szpiegu, gdyż nie spodobało sie koledze , że Sulej reklamuje glooga ....mało tego to powinno być zabronione. Co to za głupota. Nie wiem, czy to jest zazdrość czy po prostu brak dojrzałości u kolegi.....To na co łowimy i jak łowimy to jest nasza indywidualna sprawa. Sa jednak ludzie tacy jak ja, którzy nie robią tajemnicy z tego na co łowią i jak łowią. Tajemnicą zaś jest to w jakich miejscówkach łowie a to z banalnego powodu. Kiedys nie robiłem z tego tajemnicy do czasu kiedy to znajomi wyczyscili mi kapitalną metę z dużymi boleniami. Ponadto wyłożenie miejscówki jak na talarzu i podanie pod sam nos byłoby bezsensowne i nie jeden kolega na pewno poczułby sie urażony......Znalezienie zas dobrego miejsca w którym są bolki sprawia dużo wieksza przyjemność niż samo ich łowienie (bynajmniej dla mnie). Ja lubie sie dzielić swoją wiedzą, którą posiadam a także lubie czytac spostrzeżenia innych kolegów. Ponadto moje artykuły, które napisałem mają dotrzeć do wędkarza i podpowiedziec mu jak łowić i w jakich miejscach szukac boleni. Znam mnóstwo ludzi, którzy nigdy nie złowili zadnego bolenia na Hermesa. Dlaczego ? nie wiem napewno bład polega w prowadzeniu przynęty. Hermes jest woblerem którym trzeba łowić w pół wody, badz z dna i najwazniejsza sprawa prowadzić go nalezy średnim a wrecz wolnym tempem boleniowym. Chyba sie zagalopowałem gdyż za dużo reklamy .......w sumie mogłem napisac łowiąc woblerem X nalezy....dajmy temu spokój już. Jestem w stanie nie jednemu koledze udowodnić, że jest to naprawde killer na bolenia tylko nalezy woblerem X umiejętnie sie posługiwać. Nikt z adminów nie zwrócił mi zas uwagi na to, ze reklamuje Glooga. Jeżeli bedą takie sugestie ze strony administratora to jak najbardziej usunę dla nie których reklamę. A jezeli kogoś uraziłem to z góry przepraszam....Nastepnym razem grubo zastanowie sie czy jest sens zamieszczać fotki z boleniami na forum i w ogóle czy jest sens pisac na to gdzie i na co łowię......Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tomku,Temat już przegadany i jesteśmy już tydzień dalej padła propozycja - idziesz na nią? Marcinesz temat prowadzi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tomku czekamy na opisy jak lowisz swoimi woblerami , czekamy na zdiecia ...nie potrzebujemy dokladnych namiarow miejscowek ....tyle wynika z tej dyskusji ktora jest bardzo czytelna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Sulej Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Tomku czekamy na opisy jak lowisz swoimi woblerami , czekamy na zdiecia ...nie potrzebujemy dokladnych namiarow miejscowek ....tyle wynika z tej dyskusji ktora jest bardzo czytelna Witajcie . Panowie siądę w sobote i skleję coś na temat połowu bolków Hermesami itp.......ogólnie bedą to moje spostrzeżenia. Podeśle to meilem baz na prv do Remka. Troche wypadłem z tematu PozdrawiamP.s Fotka dla ociepletnia klimatu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darekspin Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja na wobki kolegi Pawła G., @wujkowe i gumy Dellalnde... na tym samym odcinku gdzie inni połowili Hermesami, Thrillami, cykadami, gumami relaxa <_< ( bolenie 80+) i innymi mi nie znanymi ...Siemka,,,Ale zadyma w tym temacie Oooo gumy relaxa? przecież to nr.1. pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek Sulej Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Siemasz Tomalo, pokazałes się chłopie wreszcie.Nie wiem tylko, po co to bicie piany n/t przynęt.Każdy ma swoje killery i ma prawo o nich pisać - promować, w jaki robi to sposób - to juz indywidualna sprawa.A jak Tom mój killerek po reanimacji - łowił czy jego magia zgasła ??Do zobaczyska na wielkiej wodzie Hej Patryk. A wiesz , że o nim zapomniałem. Znająć Ciebie bedzie ok Pozdrawiam i do zovbaczyska na mętnookich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Pawle To był taki mały przytyk do tej przepychanki kilka postów wyżej. Pisz Ty, nie zacznij pisać Ty Ja miałem to szczęście i mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę miał łowić z Tobą i wiem, że chętnie dzielisz się swoja wiedzą A czy bedziesz pisał czy nie to tylko Twoja osobista sprawa Michał, Wypocin swoich pisać nie muszę bo mam napisane i być może ujrzą światło dzienne Ciebie mimo wszystko również namawiam. Z wielką chęcią poczytam twoje wypociny na temat łowienia na Thrilla i mimo uprzedzeń czy czegoś innego daj się namówić. No i ja miałem takie szczęście i przyjemność z tobą połowić i mniemam że jeszcze nieraz nad wodą się spotkamy. Nie wiem, ale zdaje się że portal j.pl przechodzi coś jakby kryzys wieku średniego. Zadyma goni zadymę, wycieczki osobiste są na porządku dziennym, traktuje się to miejsce jako okazję do dokopania komuś z powodów osobistych. Na pewno ma to wpływ na opór wielu osób przed pokazaniem swoich talentów.Na pewno pewne zmiany są wskazane, co wielokrotnie tu było poruszane - jest to chyba nieuchronne...Warto tu chyba przemysleć subskrypcje wątków bo to wyklucza moderowanie chamskich wypowiedzi - samo wycięcie niewiele daje bo to idzie w świat, czyli do wszystkich biorących udział w dyskusji. Powinno się stanowczo zapowiedzieć, że będzie się usuwać ludzi którzy ewidentnie wykorzystują forum do załatwiania swoich porachunków lub demonstrowania niechęci do kogoś. Albo niech piszą na temat albo GOOD BYE. To taki program minimum na oczyszczenie atmosfery. A jestem pewien że jakość się podniesie, więcej osób będzie się udzielać. Ja się bym na 100 % temu podporządkował. Nie jestem świętoszkiem, swoje wywroty na tym forum robiłem. Za co wszystkim mogę powiedzieć SORRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja na wobki kolegi Pawła G., @wujkowe i gumy Dellalnde... na tym samym odcinku gdzie inni połowili Hermesami, Thrillami, cykadami, gumami relaxa <_< ( bolenie 80+) i innymi mi nie znanymi ...Siemka,,,Ale zadyma w tym temacie Oooo gumy relaxa? przecież to nr.1. pozdrawiam serdecznie. Darek, wrzuć jakąś fotkę z rapą złowioną na niby nie boleniową przynętę, może chłopaki sie uspokoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Pirania,Jeśli patrzy się na ogół forum to zupełnie się z Tobą nie zgodzę. Poza tym uważam, że z takimi sądami byłbym bardzo ostrożny. Temat zamykam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szpiegu
czy to jest jakas reklama woblerów firmy gloog jak to niby na ich woblery biora super bolenie i ze kazdy musi miec glooga zeby lowic takie ryby czy obsluga photoshopa jak wymazac brzeg zeby nie namierzyc miejscowki ??
Top użytkownicy dla tego pytania
10
9
5
5
Popularne dni
16 Lis
27
15 Lis
16
17 Lis
16