kokosz77 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ktos posiada taki mlynek jakie wrazenia , waga mi odpowiada pod mikrospinning.Pomacam dopiero weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ja zastanawiałem się nad tym kołowrotkiem, tylko że do podlodówki. to jest naprawdę mały kołowrotek, jak dla mnie za mały nawet do mikro, mikro spina.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 pewnie jest wielkości jak te inne 500 shimano np. symetre. Wg mnie rozmiar tej szpuli nie będzie sprzyjał rzutom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jeszcze mysle na tym waga podobna DAIWA CROSSFIRE 1000A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Przyznam, że dla mnie kołowrotki poniżej odpowiednika 2500 w Shimano mogłyby nie istnieć. Nie podoba mi się ich maleńka szpulka, która ze względu na rozmiar robi sprężynę z czegoś co będzie na nią nawinięte. Wagą się nie przejmuję. Duży jestem i silny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 kokosz77, jeśli szpulka tej "500" jest identyczna z "tysiączkami", to nawet się nie zastanawiaj, kupuj i do boju. Ja niestety nie miałem do czynienia z tymi najmniejszymi shimańcami. Co kto lubi i gdzie łowi.Ja mam na stanie tylnohamulcowe "tysiączki": 2x sedona, super aero, super x aero i 2x twinek xtr. Był jeszcze stradic z przednim hamulcem, ale poszedł w dobre ręce i łowi zawodniczo. ;-)Złego słowa na te "podlodówki" nie powiem. Łowię na nie "od zawsze". Używam do pstrągowania i okoniowania. Szczubełki , sanadaczyki, klenio-jazie i bolki też są na nie holowane. Nie zauważyłem, żeby te szpulki jakoś bardziej skręcały żyłkę i pletkę. Przegląd szpulek mam chyba pełen, bo i całe plastikowe, i z metalowym rantem i jedna cała z amelinium się nawet kiedyś trafiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja mam Seido 1000 ale jest za ciezki , dlatego szukam czegos lekiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi