tpe Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/108910/60/konkurs_na_stanowisko_redaktora_naczelnego_miesiecznika_wiadomos Grubo, beton pęka, czy twardnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Gdyby nie fakt, że parę razy stałem w kącie, a problematyka PZW jest mi lekko obca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cytat ze strony "Zarząd Główny Polskiego Związku Wędkarskiego w Warszawie zastrzega sobie prawo do unieważnienia konkursu, bez podania przyczyny." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tomku, wydaje mi się, że dotychczasowy naczelny nie spełniał oczekiwań ZG, czyli beton twardnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Tomku, wydaje mi się, że dotychczasowy naczelny nie spełniał oczekiwań ZG, czyli beton twardnieje A nie był ten poprzedni naczelny przypadkiem już za stary i na ciepłą emeryturkę dla byłych kacyków się nie wybrał ? p.s. ostatnio w warszawskiej promenadzie, na zakupach, natknąłem się na prezesa PZW, chciałem podejść i kilka ciepłych słów mu powiedzieć ale żona mnie powstrzymała. Obawiała się że będzie musiała paczki mężowi do kryminału wozić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To też możliwe.Jeśli chodzi o prezesa, to odpuść, jako jeden z nielicznych w ZG wykazuje odrobinę "ludzkiego oblicza" i logicznego myślenia. Jest tak "uwielbiany" przez zarząd mazowieckiego, że nawet na stronie nie ma jego fotki. Jak spotkasz prezesa z mazowieckiego, to możesz mu rzeknąć coś od serca wielu wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Szukają nowego naczelnego bo WW w artykułach zaczął przewijać się tu i ówdzie wątek c&r co ma się nijak do racjonalnej gospodarki rybackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 To też możliwe.Jeśli chodzi o prezesa, to odpuść, jako jeden z nielicznych w ZG wykazuje odrobinę "ludzkiego oblicza" i logicznego myślenia. Jest tak "uwielbiany" przez zarząd mazowieckiego, że nawet na stronie nie ma jego fotki. Jak spotkasz prezesa z mazowieckiego, to możesz mu rzeknąć coś od serca wielu wędkarzy Ale przecież mr. Ziemecki wywodzi się z okręgu mazowieckiego, czy coś pomyliłem ? Jak dla mnie to ta sama banda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie pomyliłeś, ale prezes nieco przejrzał na oczy. Koledzy myśleli, że będzie marionetką, a tu zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie pomyliłeś, ale prezes nieco przejrzał na oczy. Koledzy myśleli, że będzie marionetką, a tu zonk Zawsze ma możliwość odejść "ze względu na stan zdrowia" jak koledzy z OM będą mieli kaprycho . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie ten facet, był likwidatorem kilku firm, twardy jest. Panowie z ZO OM przejechali się na nim, nie odpuści. Ciekawe będą nowe wybory władz związku. Pan Ziemiecki może zyskać poparcie poza układem W-wa - Poznań - Katowice - Gdańsk i dokonać zmian. Czy zechce? Pożyjemy, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 I w Łomiankach:http://www.mikado.pl/poszukujemy-handlowca/firma rozszerza terytorium .Wiem że chrust i nic nie warte ale ilość zamówień rośnie lawinowo. Widocznie ludzie nie znają się .ps. Nie jestem pracownikiem Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi