Skocz do zawartości

Praca w W-wie

tpe

Rekomendowane odpowiedzi

Tomku, wydaje mi się, że dotychczasowy naczelny nie spełniał oczekiwań ZG, czyli beton twardnieje  :(

A nie był ten poprzedni naczelny przypadkiem już za stary i na ciepłą emeryturkę dla byłych kacyków się nie wybrał ?

p.s. ostatnio w warszawskiej promenadzie, na zakupach, natknąłem się na prezesa PZW, chciałem podejść i kilka ciepłych słów mu powiedzieć ale żona mnie powstrzymała. Obawiała się że będzie musiała paczki mężowi do kryminału wozić.

To też możliwe.

Jeśli chodzi o prezesa, to odpuść, jako jeden z nielicznych w ZG wykazuje odrobinę "ludzkiego oblicza" i logicznego myślenia.  :rolleyes: Jest tak "uwielbiany" przez zarząd mazowieckiego, że nawet na stronie nie ma jego fotki.  :lol:

Jak spotkasz prezesa z mazowieckiego, to możesz mu rzeknąć coś od serca wielu wędkarzy  ;)

To też możliwe.

Jeśli chodzi o prezesa, to odpuść, jako jeden z nielicznych w ZG wykazuje odrobinę "ludzkiego oblicza" i logicznego myślenia.  :rolleyes: Jest tak "uwielbiany" przez zarząd mazowieckiego, że nawet na stronie nie ma jego fotki.  :lol:

Jak spotkasz prezesa z mazowieckiego, to możesz mu rzeknąć coś od serca wielu wędkarzy  ;)

Ale przecież mr. Ziemecki wywodzi się z okręgu mazowieckiego, czy coś pomyliłem ? Jak dla mnie to ta sama banda..

Nie ten facet, był likwidatorem kilku firm, twardy jest. Panowie z ZO OM przejechali się na nim, nie odpuści. Ciekawe będą nowe wybory władz związku. Pan Ziemiecki może zyskać poparcie poza układem W-wa - Poznań - Katowice - Gdańsk i dokonać zmian. Czy zechce? Pożyjemy, zobaczymy.