popper Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 http://www.glan-daw.pl/kontakt.htmlOdzież taką już kupiłem. Jeszcze nie używałem ale, po pierwszych przymiarkach, zapowiada się świetnie. Nie wiem, jak w dłuższym użytkowaniu ale w pierwszym kontakcie, zdaje się być cieplejsza, od popularnej Greene.Cena bardzo atrakcyjna, no i świetny kontakt z firmą zarówno telefoniczny jak i majlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 popper mozesz napisać na priv jak cenowo to wygląda ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Mi również. O ile to tajemnica, że nie można na forum napisać Z góry dzięki. PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Ups. To miało się znaleźć gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Patrze na rozmiar XXXL i sobie myśle... hmmm komu trzeba ciuchów o takim wymiarze zerkam na tabele wymiarów i ledwie się na to XXXL załapałem Jak już ciuchy będą przetestowane proszę o priv, jak się sprawdzą wezmę sobie komplet ,,na mikołaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Chyba to zadna tajemnica;)Mi zajelo to jakies 2 sekundy uzywajac google. Prosze linka http://www.allegro.pl/item808434237_termoaktywna_bielizna_ci eplutka_r_xxl_gratis.html A tu to co oferuje sprzedawca, a jest tego troche:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4781514 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Odgrzebie temat z otchłani Z racji że potrzebuję nabyć bieliznę termoaktywną (nie tylko do celów wędkarskich) chciałbym poznać opinie o tej z tematu. Chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje, bo ja się nie orientuję w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Używam i sobie chwalę, wygodna i ciepło jak trzeba, jak na dużego chłopa i by się dało oddzielnie kupić rozmiar gatek a oddzielnie rozmiar góry, to górę polecam wziąć rozmiar większą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Duży to tylko wzdłuż, bo raczej chudzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Używam i sobie chwalę, wygodna i ciepło jak trzeba, jak na dużego chłopa i by się dało oddzielnie kupić rozmiar gatek a oddzielnie rozmiar góry, to górę polecam wziąć rozmiar większą Karol, a czemu Ty takie rady dajesz. Są duże chłopy co potrzebują większy rozmiar gatek niż góry, chyba wiesz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Janusz, idź se cycki pooglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 To ja jednak nie w temacie cycków... <_< Używam bielizny termoaktywnej STOOR i bardzo sobie chwalę. Do gry w piłkę, na ryby, do łażenia po domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Odgrzebie temat z otchłani Z racji że potrzebuję nabyć bieliznę termoaktywną (nie tylko do celów wędkarskich) chciałbym poznać opinie o tej z tematu. Chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje, bo ja się nie orientuję w tym temacie. Ja polecam komplet extremus (na alledrogo do znalezienia; firma z Łodzi). Tylko radzę kupić conajmniej rozmiar większe niż się nosi normalnie. Kurczą się w praniu.Do tego jeszcze polecam zestaw drugiej warstwy, też kupowałem u tego samego sprzedawcy. To działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 Odgrzebię temat.Ja osobiście polecam odzież termiczną kontraktową. Layer I polartec powerdry i layer II polypropylen. Tylko oryginały nie jakieś Helikony czy inne czajna.Ciuchy są troszkę obciachowe i na wieczór damsko-męski się nie nadają ale w plener to co innego. nowy zestaw można za 200 na Allegro wyrwać. Dla przykładu, w ubiegłym tygodniu 4h moczylem tyłek w spiochach w wodzie o temperaturze jakieś 16st mając pod spodem tylko propyleny i było dobrze. Na sobie zaś miałem layer I i tshirt i komfort cieplny od 8 do 17st na zewnątrz. Jak temperatura wzrosła to już było za gorąco.Szczerze polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi