Skocz do zawartości

ciuchy termoaktywne za niewielką kaskę

popper

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.glan-daw.pl/kontakt.html

Odzież taką już kupiłem.

Jeszcze nie używałem ale, po pierwszych przymiarkach, zapowiada się świetnie.

Nie wiem, jak w dłuższym użytkowaniu ale w pierwszym kontakcie, zdaje się być cieplejsza, od popularnej Greene.

Cena bardzo atrakcyjna, no i świetny kontakt z firmą zarówno telefoniczny jak i majlowy.

Chyba to zadna tajemnica;)

Mi zajelo to jakies 2 sekundy uzywajac google.

Prosze linka

http://www.allegro.pl/item808434237_termoaktywna_bielizna_ci eplutka_r_xxl_gratis.html

A tu to co oferuje sprzedawca, a jest tego troche:

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4781514

pozdro

• 2 lata później...

Używam i sobie chwalę, wygodna i ciepło jak trzeba, jak na dużego chłopa i by się dało oddzielnie kupić rozmiar gatek a oddzielnie rozmiar góry, to górę polecam wziąć rozmiar większą :D

Karol, a czemu Ty takie rady dajesz. Są duże chłopy co potrzebują większy rozmiar gatek niż góry, chyba wiesz dlaczego ;)

:lol: :lol:

Odgrzebie temat z otchłani :D

Z racji że potrzebuję nabyć bieliznę termoaktywną (nie tylko do celów wędkarskich) chciałbym poznać opinie o tej z tematu.

Chyba, że ktoś ma jakieś inne propozycje, bo ja się nie orientuję w tym temacie.

Ja polecam komplet extremus (na alledrogo do znalezienia; firma z Łodzi). Tylko radzę kupić conajmniej rozmiar większe niż się nosi normalnie. Kurczą się w praniu.

Do tego jeszcze polecam zestaw drugiej warstwy, też kupowałem u tego samego sprzedawcy. To działa :D

• 2 miesiące temu...

Odgrzebię temat.

Ja osobiście polecam odzież termiczną kontraktową. Layer I polartec powerdry i layer II polypropylen. Tylko oryginały nie jakieś Helikony czy inne czajna.

Ciuchy są troszkę obciachowe i na wieczór damsko-męski się nie nadają ale w plener to co innego. nowy zestaw można za 200 na Allegro wyrwać.

Dla przykładu, w ubiegłym tygodniu 4h moczylem tyłek w spiochach w wodzie o temperaturze jakieś 16st mając pod spodem tylko propyleny i było dobrze. Na sobie zaś miałem layer I i tshirt i komfort cieplny od 8 do 17st na zewnątrz. Jak temperatura wzrosła to już było za gorąco.

Szczerze polecam.