admin Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzisiaj przez przypadek włączyłem Sportklub (dostępny na Aster) a tam .... 17:30 Fishing&Hunting: Day on the lake www.sportklub.tv 19.11.2009 -> 17:30 Fishing&Hunting: The walleye fishing20.11.2009 -> 15:15 Fishing&Hunting: Exploring Alaska21.11.2009 -> 10:15 Fishing&Hunting: Jakt a fiske aka Fishing&Hunting22.11.2009 -> 10:30 Fishing&Hunting: Shore Thing – A Fishing for life Widziałem dzisiaj tylko końcówkę programu - dobre!!! Było o łowieniu bassów, a jakie łodzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Fishing&Hunting miała mieć Cyfra Plus w swojej ofercie. Tak zapewnił mnie konsultant w Wigilię 2008. Zdecydowałem się zostać bo program miał być włączony niebawem. Niebawem to dla mnie 2-3 miesiące. A już od wigilii 2008 mija prawie rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jest na N-ce, wczoraj leciał filmik o łowieniu sandaczy. Prowadzący program prezentował techniki łowienia sandaczy zupełnie odmienne od polskich. Z łodzi łowił długimi 3m wędkami i żyłką. Nawet podkreślił że nie zaleca plecionki do łowienia sandaczy. Faktem jest że nie stosował typowego opadu tylko długie, łagodne pociągnięcia i łowił tym sposobem grube parokilowe sztuki, największy miał 10-tkę. Kolejny raz się przekonałem że jeśli chodzi o ryby nie ma żadnych schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ale ... w sumie wczorajszy odcinek był trochę śmieszny jak dla mnie. Węgierski to dziwny język. Dzisiaj było o łowieniu łososi królewskich na Alasce. Były to zawody w których można było wygrać i 15 000$ za sztukę?łososia. Łowiono metodą trollingową. W sumie odcinek taki sobie ale ... podobało mi się?podejście Amerykanów do imprezy - pełen sponsoring, a pozyskane fundusze szły na stypendia dla młodzieży. Ponadto ... łodzie przywoziły łososie do portu i ... tam czekała pełna linia przetwórcza - nic się nie marnowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Janek, gdzie na N? Mam N kilka tygodni i jeszcze go nie rozpracowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Janek, gdzie na N? Mam N kilka tygodni i jeszcze go nie rozpracowałem... Sportklub na kanale 66. Dzisiaj były norweskie łososie na muchę w rzece, największy srebrny 14,5kg. Druga część myśliwska, ale jakoś miałem mieszane uczucia jak zobaczyłem strzelane pięknego łosia i sarnę Wyglądało to trochę jak egzekucja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Udało mi się znaleźć i zobaczyć jeszcze te łosośki Piękne ryby. Myśliwych nie oglądałem...To nie na moje nerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Dzisiaj przez przypadek włączyłem Sportklub (dostępny na Aster) a tam .... 17:30 Fishing&Hunting: Day on the lake
www.sportklub.tv
19.11.2009 -> 17:30 Fishing&Hunting: The walleye fishing
20.11.2009 -> 15:15 Fishing&Hunting: Exploring Alaska
21.11.2009 -> 10:15 Fishing&Hunting: Jakt a fiske aka Fishing&Hunting
22.11.2009 -> 10:30 Fishing&Hunting: Shore Thing – A Fishing for life
Widziałem dzisiaj tylko końcówkę programu - dobre!!! Było o łowieniu bassów, a jakie łodzie!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi