tymof Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A jak metalowa to może palnikiem podgrzać ale delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Do piekarnika na trzy zdrowaśki . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pytanie czy to stara Arctica z amelinium czy może z plastiku który wprowadził w tych kołowrotkach w swojej ofercie Dragon. Aż mi się wierzyć nie chce, że amelinium można tak przekręcić bo prędzej by pękło już przy upadku. EDIT doczytałem pierwszego posta - czyli jednak plastik w wersji Dragonowskiej.A tu mnie zagiąłeś, młynek w sumie ponad 3 lata ma, może to jeszcze ta stara wersja jest. Dane brałem z internetu, musze gdzieś pudełka poszukać może na nim będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Mam podobny problem ze stopką w starym Aero GTM. Kolega, właściciel sklepu wędkarskiego (użytkownik jb.pl), mówił mi, że ten typ tak ma.Jest przekonany, że Shimano, w celu poprawienia czegoś tam, wprowadziło taką modyfikację. Miałem kiedyś dwa takie modele i nie kojarzę, aby ten drugi miał podobną "modyfikację". Pewne, że mnie nie wkręca, bo ....była ostra wymiana zdań.Pierwszy raz o czymś takim słyszę, a WY...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A tu mnie zagiąłeś, młynek w sumie ponad 3 lata ma, może to jeszcze ta stara wersja jest. Dane brałem z internetu, musze gdzieś pudełka poszukać może na nim będzie.No to na pewno dystrybucja Kongera lub import własny sprzedawcy więc raczej jednak będzie to aluminium. Jak pisali koledzy wyżej - szansa na naprostowanie tego bez złamania bardzo nikła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 To jakiś ruski materiał musi być..."gniotsa no nje łamiotsa"...i tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Czy to "ruski" materiał okaże się po próbie prostowania . Jeśli to aluminium to szansa wyprostowania jest bliska "0". Kiedyś próbowałem z Daiwą Capricorn. Efekt znany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ale podjąć próbę nie zawadzi... Czy się uda czy nie, to i tak do łowienia się nie nadaje raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Do piekarnika na trzy zdrowaśki .A potem celem hartowania do zamrażalnika. A i oporówkę się jednocześnie przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi