admin Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Dzisiejszy odcinej Dzikiej Polski bardzo interesujący bo dużo o fotografii przyrodniczej - http://www.tvp.pl/wiedza/przyroda/dzika-polska/wideo/pozerac z-slonc-14112009 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 coś niesamowitego...obejrzałem z łezką w oku, chyba w ten weekend też wstanę przed wschodem słońca Dzięki Remku za ten link.. to taki okład dla duszy uwięzionej w tym okropnym wielkim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgadza się. Podoba mi się?podejście autora do fotografii. Zdjęcia o wschodzie słońca mają niesamowity klimat. Zresztą polecam Dziką Polskę bo często prezentują tam ciekawych ludzi zafascynowanych fotgrafią przez duże F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Super film.Kiedyś oglądałem reportaż w TVP Białystok o tym wspaniałym Człowieku jakim jest Pan Wiktor Wołkow.Jaki jest prywatnie Wiktor Wołkow KLIKNIJ Zapraszam na następny reportaż o tym zacnym Człowieku. Cztery pory roku Wiktora Wołkowa : FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Biosteron, dzięki! Kolejny super materiał. Kiedyś widziałem jeszcze niesamowite zdjęcia żubrów w Dzikiej. Niestety nie mogę już tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 We wszystkim, tak i w fotografii obowiązuje ta sama zasada, nie dłuto, a rzeźba jest podziwiana.Kilka porad Pana Wiktora Wołkowa,jaki jest dobry sposób, aby przywieźć dobre zdjęcie z wakacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wiktor Wołkow świetny człowiek, zresztą jak każdy z podlasia Kiedyś nawet za czasów liceum oceniał moje zdjęcia i dostałem wyróżnienie w jakimś tam konkursie szkolnym Jeżeli macie jakieś ciekawe linki do W.W. chętnie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Cały kosmos Wiktora Wołkowa FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Cały kosmos Wiktora Wołkowa FILM Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Podoba mi się ujecie 26:15 min.Tak sobie myślę, że dobry fotograf musi mieć naprawdę wrażliwą dusze,aby umieć dostrzec to, co później podziwiają inni.Mam tu na myśli fotografowanie przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Myślę, że warto obejrzeć,więc wklejam Niewidzialny z ostępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Widziałem w TV - fantastyczne i bardzo inspirujące! Ja co prawda nie robię takich zdjęć ale ... bardzo mi się podobają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi