Okonhel Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Niestety wiele firm daje mało smaru i chyba zbyt rzadki by klient w sklepie czuł "masełkową pracę". Później kołowrotki szybko ząbkują i klient zastanawia się czy straci gwarancję jak rozkręci i przesmaruje. Mój pierwszy Fishmaker I szybko zaczął ząbkować, przesmarowałem i po kłopocie - chodzi długo w różnych warunkach (głownie spinning w morzu) i nic mu nie dolega, prócz rzadkich przypadków że plećka wejdzie pod pokrętło hamulca lub szpulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Czemu felerny... Nie napisalem wczesniej ze moj przestal dzialac ,jednak uwazam ze bez odpowiedniego przesmarowania po sezonie mozna go szybko zajechac,nie tylko jest to moja opinia;)pozdrA ja myślę , że bez smarowania to można sobie fiutka zatrzeć również ... , więc nie wypisuj pierdół , że be jak nie posmarujesz to do bani bo każdy jeden na S czy na D również bez konserwacji polegnie jak każdy inny tańszy zamiennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi