sacha Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jest wątek o naukowcu to ja zapytam czy jest lekarz ? Na priv by chciał o coś zapytać bo chodzić ......... mi się do lekarza nie chce . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 było już kilka wątków o lekarzu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Koniecznie musi być lekarz? Może wystarczy felczer lub ...ja - Dokuś? Hę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co takiego Dokuś leczy? Prócz ponurego nastroju, oczywiście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co takiego Dokuś leczy? Prócz ponurego nastroju, oczywiście. No cóż... Mam eliksiry i zaklęcia na wszelkie dolegliwości!... Patrz tu... Ekhemm!... "Leśne zioło, leśne zioło - niechaj będzie NAM wesoło!"...i co? JUŻ DZIAŁA !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A jakiej specjalizacji? Bo od proktologa do psychiatry długa droga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na priv by chciał o coś zapytać bo chodzić ......... mi się do lekarza nie chce .Pytaj śmiało na oficjalnym temacie.Rzeżączka to żaden wstyd. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A jakiej specjalizacji? Bo od proktologa do psychiatry długa droga Jak od d...y do głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Jak od d...y do głowy Niby różnica spora, a jednak u niektórych pacjentów w obu tych miejscach dobry specjalista może natrafić na identyczną zawartość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A jakiej specjalizacji? Bo od proktologa do psychiatry długa droga Eeeee tam , długa - 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Sacha, po prostu zwalcz wrodzone lenistwo i obij lak z któregoś omszałego gąsiorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czy japoński lekarz będzie lepszy? Czy chodzi o wchodzenie na krzesła i tego typu odjawy itd.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Sacha, po prostu zwalcz wrodzone lenistwo i obij lak z któregoś omszałego gąsiorka ...i podziel się! ...z NAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Sacha, po prostu zwalcz wrodzone lenistwo i obij lak z któregoś omszałego gąsiorka Z gąsiorka nie ale właśnie na tym polegał problem czy mogę użyć korkociąga czy raczej byłoby to niewskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 A jakiej specjalizacji? Bo od proktologa do psychiatry długa droga No właśnie, coś między dupą a głową i nie wiem kogo pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czy japoński lekarz będzie lepszy? Czy chodzi o wchodzenie na krzesła i tego typu odjawy itd.?Co się o krzesło czepiasz dobrze że się na żyrandolu nie bujał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nawijaj , teraz w dobie internetu wszyscy jesteśmy fachowcami od wszystkiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co się o krzesło czepiasz dobrze że się na żyrandolu nie bujał Tak mi się skojarzyło bo forum o rybach i pytanie o lekarza więc pierwsze skojarzenie - zatrucie rybami, a jak rybami to zwykle sushi, a jak sushi to japoński lekarz potrzebny.Po drugie to czekałem na oficjalny komunikat o tym "zatruciu sushi" a widzę, że zamiast tradycyjnego sepuku po czymś takim pacjenta tylko swojsko po naszemu "suszi". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Tak mi się skojarzyło bo forum o rybach i pytanie o lekarza więc pierwsze skojarzenie - zatrucie rybami, a jak rybami to zwykle sushi, a jak sushi to japoński lekarz potrzebny.Po drugie to czekałem na oficjalny komunikat o tym "zatruciu sushi" a widzę, że zamiast tradycyjnego sepuku po czymś takim pacjenta tylko swojsko po naszemu "suszi".Naleśnik japoński ryżowo-marchewkowo-rybny.A tak na serio, to jakiego fachowca od przysięgi Hipokratesa potrzebujesz?Rehabilitacja wystarczy? PozdrawiamAlek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Rozmawia pacjent z lekarzem. Pali Pan? - pyta lekarzNie, nie palę. - odpowiada pacjentSzkoda, bo poczułby się Pan lepiej, gdyby Pan rzucił palenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Jeśli sprawa związana szczególnie z onkologia to pisz Edytowane 2 Marca 2015 przez wojt1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi