lesiewicz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Niespecjalnie interesuję się wędkami na zamówienie i dlatego nie śledzę tego rynku. Ale ostatnio chodzi mi po głowie zakup lub zrobienie nowej wędki i dlatego szukałem komponentów. Po przewertowaniu Lutowego wydania "Angling International" przypomniała mi się firma "Winn Grips" której produkty oglądałem i macałem Na targach Efftex 2014.Moje pytanie brzmi - czy w Polsce dostępne są produkty tej firmy w jakiejś pracowni lub sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W Polsce nie widzialem, ale na Guides&Blanks cos tam sie pojawia http://www.guidesnblanks.com/product_list/349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 W zagranicznych sklepach są dostępne ale myślałem że w Polsce już ktoś tym handluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Kiedyś pytałem w BRC, ale chciałem ten gripy bez tego paskudnego logo.Podobno ze ściągnięciem nie ma problemu ale tylo to co w katalogu a nie to co by się samemu chciało Nie mieści się w moim świecie to paskudne WINN w centralnym miejscu. A szkoda bo materiał podobno bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tak ten napis trochę szpeci. Ale jakość i funkcjonalność jest dla mnie ważniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pojawiła sie nowa kolekcja WINN Grips, chyba posłuchali wielu głosów i logo jest już bardziej do przełknięcia. Czytałem na forach zza wielkiej wody że ludkowie bardzo zadowoleni z tych rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Pojawiła sie nowa kolekcja WINN Grips, chyba posłuchali wielu głosów i logo jest już bardziej do przełknięcia. Czytałem na forach zza wielkiej wody że ludkowie bardzo zadowoleni z tych rękojeści.Po ile to w USA mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 http://www.mudhole.com/Rod-Building/Winn-Grips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 http://www.mudhole.com/Rod-Building/Winn-GripsKurde.. Ale dyskoteka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 http://www.mudhole.com/Rod-Building/Winn-GripsPodziękował Rozmawiałem wczoraj z kolegą który w golfa grywa i Winn Gripy ponoć prócz tego, że się za nie trzyma mają za zadanie tłumić nieprzyjemne drgania przenoszone z kija na nadgarstek. Wybacz, że idę na łatwiznę i sam nie szukam, ale możesz zapodać link do forum gdzie ludzie o nich piszą, ciekaw jestem bardzo jakie zalety mają przy wędkach.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Faktycznie idziesz na łatwizne.https://www.facebook.com/winngripsfishingProponuje pogadać trochę z ludzikami którzy tego używają. Niewątpliwą zaletą jest komfort i pewność chwytu, szczególnie w wędkach muchowych.Podałem ci bezpośrednio na tacy kontakty do ludzi którzy budują wędki z tymi uchwytami oraz ich używają. To najlepsze źródło informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Najlepsze źródło informacji to ludzie promujący producenta? a to spoks, a co z tym forum...to jakaś tajemnica? Co do pewności chwytu w spinie i tak trzymasz za uchwyt kołowrotka, przy muchówkach...hmmm ciekawe. Może do suchej by się zdało, ale przy metodach gdzie jednak ważne jest czucie... Jednak zostało to zaprojektowane w innym celu i przy wędkach to taka na siłę proteza. Edytowane 14 Marca 2015 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilobear Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) To twoje zdanie. Moje jest inne. Nie podoba sie to nie uzywaj. Informacji w sieci jest olbrzymia ilość.Wystraczy wspomniec ze Redington od dawna używa tych rękojeści w serii swoich muchowych wędzisk.Było mi dane uzywac kilka z nich i byłem bardzo zadowolony z tego jak się trzymało ten materiał w rękach. Edytowane 14 Marca 2015 przez Kilobear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 To jest forum i każdy może pytać czy wyrażać opinie, ja jestem ciekaw tego zwyczajnie, na razie wiem, że dobrze się to trzyma i całkiem nieźle tłumi drgania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Z tego co pamiętam z macania tych rękojeści to wewnątrz jest pianka EVA a przynajmniej tak to wyglądało. Wbrew pozorom nie jest to coś gumowego, nie ugina się pod naciskiem , jest dosyć twarde. Podejrzewam że tłumi drgania tak samo jak pianka EVA która też jest używana w rękojeściach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Promocjahttp://www.getbitoutdoors.com/components/grips/winn-grips.html?utm_source=St.+Patrick%27s+Day+Special&utm_campaign=St+Patrick%27s+Day+Sale&utm_medium=email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi