admin Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Lipion napisał w wątku o szczupakach: Spróbowałem rzucać switch castem i okazało się, że rewelacyjka! 3 m kijek wybitnie w tym pomaga Czy możecie opisać jak wygląda taki rzut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Remku, YouTube rulezzzzzz: http://www.youtube.com/watch?v=JiAHuyVYrW8&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=csS2A2DF0-4&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 To taki niby spey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 ech .... teraz to takie łatwe wrzucasz na youtube i koniec Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ja się przymierzałem do switcha ale w końcu wyszło coś innego, bardziej uniwersalnego. Może za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Cóż , ja od roku użytkuje switcha 11'6 do linki 8 i..jestem zakochany w tym kiju i technice Łatwość wykonywania rzutów w porównaniu z jednoręcznym jest dużo większa a jednocześnie to nie jest tak ciężki kaliber jak klasyczny kij spey'owy. Remek- będę miał go na zlocie - będziesz miał okazję spróbować porzucać.... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Cóż , ja od roku użytkuje switcha 11'6 do linki 8 i..jestem zakochany w tym kiju i technice Łatwość wykonywania rzutów w porównaniu z jednoręcznym jest dużo większa a jednocześnie to nie jest tak ciężki kaliber jak klasyczny kij spey'owy. Remek- będę miał go na zlocie - będziesz miał okazję spróbować porzucać.... Pozdr Czy blank do switch, prócz długości, charakteryzuje się jakimiś szczególnymi cechami? Czy zbroi się go w wyjątkowy sposób? Posiadam dwuręczny kij 11'6 8/9, którym chcąc nie chcąc switch'em łowię Chciałbym mieć świadomość czy profanuję metodę, czy też działam z zachowaniem wszelkich reguł sztuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi