admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam już całkiem sporą kolekcję much szczupakowych. Poszukuję sprawdzonych metod ich przechowywania. Poradźcie coś sensownego i w miarę ekonomicznego PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja co chwilę odnajduję u siebie jakieś opakowanie z kilkudziesięcioma strimerami nakręconymi i zapomnianymi. Bedzie już koło 200sztuk. Tak się robi jak brakuje czasu na łapanie:(Dobre i dosyć tanie są pudełka solvcrokena czyba że masz mega muchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Z max 15 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Mam już całkiem sporą kolekcję much szczupakowych. Poszukuję sprawdzonych metod ich przechowywania. Poradźcie coś sensownego i w miarę ekonomicznego PozdrawiamRemek Remek zawsze możesz polowe przechować u mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 do moich much na hakach max 4/0 i długośc do 12cm używamc&f design grand slam.ciżko chyba o lepsze pudełko http://www.candfdesign.com/product/127517/6-61410/_/Grand_Sl am_Box_-_Lg._Fliespozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Super dzięki! Wygląda świetnie i pojemność całkiem przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 pojemność niezła, ale ja łowi zębate na 4 muchy na krzyż, więc nie sprawdzałem ile ich tam wejdzie pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 pojemność niezła, ale ja łowi zębate na 4 muchy na krzyż, więc nie sprawdzałem ile ich tam wejdzie pozdrówka wiesz jak to jest much nigdy za mało Kiedyś to jeździłem z 4kg przynęt boleniowych - teraz z góra 10 sztukami, różnych, na szczupaki z 15kg jerków teraz z też 10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja stosuję takie: http://www.taimen.com/mt/product_info.php?cPath=66_83&pr oducts_id=1738 i kilka mniejszych tego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 no to chyba to samo hę? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Tak, tylko moje fol nabite i cena polska wypasiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Polecam CF 3500 W.P.F.C. Możesz też zwrócić uwagę na Orvis Lightweight Saltwater Fly Box (potrzeba na nie naprawdę sporych kieszeni) Mam jeszcze pytanie skierowane do użytkowników 3500 CFGS. Czym prócz koloru i ceny różni się ono od CF 3500 W.P.F.C? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 3500 CFGS ma sztywniejszą i grubszą piankę żeby lepiej trzymała duże haki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 http://www.fishingmegastore.com/view.php?module=products& ;productID=772 Ja używam tych i są ok. Wchodzą największe muchy jakie jestem w stanie wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi