Catch&Release Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam!!! Mam zamiar kupić sobie jednoczęściówke na sandacza i nie wiem co wybrać pomiędzy Fenwickiem , St.Croix , a pracownią ? Przynęty gumowe 3''- 4'' na główkach od 10-20 g. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja bym zaproponował blank st croix z uchwytem od fenwicka składany w pracowni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Sklej klejem łączenie kija którym obecnie łowisz sandacze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Widze ze same profesjonalne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Polecam Ci St.Coix LES68MXF.Co do Fenwicka to posiadałem kiejek Aetos A661MFS jednak po uznanej reklamacji i wymianie sprzedałem go.Jeżeli szukasz szybkiego wędziska na sandacze to na prawdę polecam Ci St.Croix ,Fenwick przy niej to po prostu "klucha".Pozdrawiam Edytowane 1 Marca 2015 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 http://jerkbait.pl/topic/54213-%C5%82%C3%B3dka-silnik-echo-windy-stcroix/proponuję to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kolego polecam wędziska ST. CROIX, łowiłem nimi w różnych warunkach i uważam, niestety że są lepsze od mojego Phenix'a MX. Polecam dwie serie :St.Croix Legend Tournament BassSt.Croix Legend EliteMi osobiście bardziej leżał St.Croix Legend Elite. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Moze Savage Gear Finezze ? Do 18 gr kijek z mega zapasem mocy przy zachowanej czulosci bardzo lekki nie wklejanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 a ile chcesz wydac koledzy podpowiedzieli tak a ja znow troche inaczej jak sa wieksze sandalki ok 80 i powyzej wole mhf np dlugosc 66 z stc mialbys tam co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zapomniałem dodać ze budżet jest troche ograniczony do 850 - 1000 zł góra. Poza tym zależy mi na czułym blanku o akcji x-fast i długości 198 cm góra 202 cm. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 st.croix legend elite 68mxf-odłóż,dozbieraj....kup ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 st.croix legend elite 68mxf-odłóż,dozbieraj....kup ten kijA jaki jest zapas mocy bo z tego co widze c.w do 17,7 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 jak x-fast to od avida w gore bym proponowal byl kilka dni temu tournamet bass zapas mocy o to nie musisz sie martwic ale przy zakupie przemysl uchwyt bo bassy i extrimy maja jak dla mnie nie do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 A jaki jest zapas mocy bo z tego co widze c.w do 17,7 g 30g +3,5cal guma maks przy tej gramaturze daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 do twojego łowienia polecał bym St.Croix Legend Tournament Bass TBS610MLXF da rade do 25g +3,5cal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Rozważ jeszcze xzogę black buster albo takadu, niby nie xtra fast ale do wolniejszego podbicia i zacięcia na pewno wystarczy i raczej ciężko zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 http://jerkbait.pl/topic/53568-s-st-croix-g-loomis/?hl=%2Bst+%2BcroixPolecam st croix z linku. Kij bardzo szybki, bardzo czuły. Chcesz coś więcej wiedzieć, pytaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 30g +3,5cal guma maks przy tej gramaturze daje rade do twojego łowienia polecał bym St.Croix Legend Tournament Bass TBS610MLXF da rade do 25g +3,5cal Rzucić bez problemu da radę jednym i drugim ale komfort łowienia przy tej wadze przynęt jest żaden. Ten drugi miałem. 15 gr to tak ale nie 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Rzucić bez problemu da radę jednym i drugim ale komfort łowienia przy tej wadze przynęt jest żaden. Ten drugi miałem. 15 gr to tak ale nie 25 Munie w castingu te kije dają rade ,myślałem ze w spiningu jest tak samo Przepraszam za wprowadzenie w błąd . Edytowane 2 Marca 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A co myślicie o St.Croix Avid AVS68MXF 203 cm x-fast do 18 g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 dobry wybor na zandera ten mxf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 A może Legend Turnament Walleye LTWS68MXF x-fast 205 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Gunki Shigeki S-190M/210M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Na dniach będę się rozstawał ze swoim MHX-em muszę znaleźć tylko chwilę czasu i chęci na na zrobienie fotek i opisu. Model MHX MB-783 w jednej części 198 cm. Kij szybki, czuły idealny pod sandacza....c.w. 7-21 realnie to od 10g+guma do 30g spokojnie....Kupiony w maju zeszłego roku, stan idealny, może 10-15 razy na rybkach....Jak ktoś byłby zainteresowany zakupem to proszę na PW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Zapoznaj się z nowa ofertą blanków SUZUKI w BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi