Skocz do zawartości

Jaki kij jednoczęściowy na sandacza ?

Catch&Release

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz troche z innej beczki, Miałem w ręce Fenwicka Elite tech walleye jigging 1,98 m 3-21 g i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie lekki kijaszek sprawiał wrażenie ze ma spory zapas mocy po jakims czasie  dzwoniłem do sklepu wędkarskiego pytałem sie o wędki Fenwicka, a gość prowadzący ten sklep odradził mi te wędki ponieważ robią w balona ludzi ze dożywotnia gwarancja ze wcale tak nie jest ze były problemy z uwzględnianiem reklamacji. I wycofał sie ze sprzedaży. Czy macie na ten temat jakies zdanie czy też z czymś takim sie spotkaliście ? 

Teraz troche z innej beczki, Miałem w ręce Fenwicka Elite tech walleye jigging 1,98 m 3-21 g i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie lekki kijaszek sprawiał wrażenie ze ma spory zapas mocy po jakims czasie  dzwoniłem do sklepu wędkarskiego pytałem sie o wędki Fenwicka, a gość prowadzący ten sklep odradził mi te wędki ponieważ robią w balona ludzi ze dożywotnia gwarancja ze wcale tak nie jest ze były problemy z uwzględnianiem reklamacji. I wycofał sie ze sprzedaży. Czy macie na ten temat jakies zdanie czy też z czymś takim sie spotkaliście ?

miałem ten kij 2 razy na rybach i odsprzedalem Koledze , gdyby go nie potrzebował to bym się go nie pozbył, świetny patyk bez problemu sobie radził z 40g wabikami i wcale nie był taki lekki , w porównaniu do smallmoutha czy aetosa to cegła , ale zapewne przekłada się to na wytrzymałość, ugiecie miał podobne do hmg 1 uncjowego chociaż sam szczyt miał sztywniejszy, nie mam pojęcia jak z gwarancją, mam 3 patyki fenwicka i chciałbym nie korzystać z serwisów :)

• 2 tygodnie później...