Catch&Release Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Teraz troche z innej beczki, Miałem w ręce Fenwicka Elite tech walleye jigging 1,98 m 3-21 g i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie lekki kijaszek sprawiał wrażenie ze ma spory zapas mocy po jakims czasie dzwoniłem do sklepu wędkarskiego pytałem sie o wędki Fenwicka, a gość prowadzący ten sklep odradził mi te wędki ponieważ robią w balona ludzi ze dożywotnia gwarancja ze wcale tak nie jest ze były problemy z uwzględnianiem reklamacji. I wycofał sie ze sprzedaży. Czy macie na ten temat jakies zdanie czy też z czymś takim sie spotkaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Podaj nazwę sklepu na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 gwarancja na fenwicka jest na sam blank nie na komponenty ja mam hmg 7-21 i powiem ze kijek kosa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Teraz troche z innej beczki, Miałem w ręce Fenwicka Elite tech walleye jigging 1,98 m 3-21 g i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie lekki kijaszek sprawiał wrażenie ze ma spory zapas mocy po jakims czasie dzwoniłem do sklepu wędkarskiego pytałem sie o wędki Fenwicka, a gość prowadzący ten sklep odradził mi te wędki ponieważ robią w balona ludzi ze dożywotnia gwarancja ze wcale tak nie jest ze były problemy z uwzględnianiem reklamacji. I wycofał sie ze sprzedaży. Czy macie na ten temat jakies zdanie czy też z czymś takim sie spotkaliście ? miałem ten kij 2 razy na rybach i odsprzedalem Koledze , gdyby go nie potrzebował to bym się go nie pozbył, świetny patyk bez problemu sobie radził z 40g wabikami i wcale nie był taki lekki , w porównaniu do smallmoutha czy aetosa to cegła , ale zapewne przekłada się to na wytrzymałość, ugiecie miał podobne do hmg 1 uncjowego chociaż sam szczyt miał sztywniejszy, nie mam pojęcia jak z gwarancją, mam 3 patyki fenwicka i chciałbym nie korzystać z serwisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 29 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Witam kolegów zdecydowałem sie jednak na kij z pracowni FC. Blank wybrałem Batsona REVS610MXF. Zobaczymy jak sie bedzie spisywał nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi