Skocz do zawartości

Trafiony prezent na Dzień Kobiet

volkswagen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie. 

Jak wiadomo zbliża się ten dzień :) Potrzebuję porady, może innym Kolegom też się przyda. Od kilku lat kupuję prezenty dla 3 najbliższych mi kobiet i najzwyczajniej pomysły mi się skończyły. Może Koledzy zdradzą, co kupują swoim Panią na Dzień Kobiet? Może akurat wykorzystam lub inni wykorzystają.  Za rady z góry dziękuję. 

Są już aż tak przez Ciebie rozpieszczone, że bukiet pięknych kwiatów albo super czekoladki /względnie odpowiedni do upodobań alkohol/ nie wystarczą?

....to se narobiłeś! :P

Ja kupię kinder niespodziankę dla jednej, dla drugiej różę i moze dorzucę kartkę z jakimś fajnym obrazkiem i dopiszę coś od siebie.

Trzecia - bukiet.

Może standard, ale póki wystarcza nie ma co szaleć B)

Nie, bo prąd kosztuje. A babę i tak trzeba nakarmić to niech chociaż odpracuje. :)

Jak słyszę "bo" watroba mi sie wywraca. :angry: Kto jak kto ale członek Kół Samokształceniowych ;)  winien wiedzieć, że prawidlowa forma to "dlatego że"

U.

P.S.: Choć przyznaję z niejakim wstydem, że samem słaby z ortografii i gramatyki. :)

Edytowane przez Ugly

Ja swojej kupię viagrę w kremie. Niewielka ilość wtarta w stopy, pozwala dłużej stać przy zlewie. :)

O FEST! Pojechał po bandzie 

Do autora wątku: 

Ibrahimowic zapytany o to co kupuje na urodziny swojej kobiecie odparł: "nic. Ona ma już przecież Zlatana". Może zaadoptujesz to podejście do tematu? 

Edytowane przez SPIDERLING84

Jak słyszę "bo" watroba mi sie wywraca. :angry: Kto jak kto ale członek Kół Samokształceniowych ;)  winien wiedzieć, że prawidlowa forma to "dlatego że"

U.

P.S.: Choć przyznaję z niejakim wstydem, że samem słaby z ortografii i gramatyki. :)

Ugly! Bo Cię szurnę! :)

Wiem jak powinno być. Ale czasami lubię wpaść w prostactwo. Np. se se napiszę zamiast sobie, albo co... :)

• Like 2

Drażni mnie już ten natrętnie manifestowany szowinizm. Koledzy, jak tak można? Nic tylko byście wyganiali nasze biedne panie do kuchni. Nie wstyd wam? Przecież jeśli będą tyle czasu tam spędzały, to kto resztę domu posprząta!

;)

Właśnie! Spać tez nie powinny zbyt długo, bo jak śpią to się im gromadzi.

hahah zwłaszcza że ci którzy tak piszą...najczęściej sami napierdzielają "rejony" aż miło hahhaha :lol:

Na temat- symboliczne jakiś kwiatek ,ważne żeby żywy był ,a nie cięty,lub pudełko ulubionych słodkości+przypięty do tego tzw."bon podarunkowy".Praktycznie w każdym sklepie można coś takiego nabyć.Gwarancją sukcesu jest tu nasłuchiwanie potrzeb kobiet którym chcemy zrobić prezent w okresie przed daną okazją.Ja to stosuje przy wszystkich okazjach w ciągu roku :)

• Like 2

Panowie, każda kobieta uwielbia dobrej klasy obuwie.

Powiem więcej, szanujący się mężczyzna powinien zadbać o stopy swej ukochanej, które jak już pisał Fugazi można wprawdzie odpowiednio wzmocnić, ale nic tak kobiety nie upiększa jak odpowiednie firmowe buty.

Do tego jeszcze praktyczne wiaderko w serduszka, w które można nalać płyn do mycia podłóg i mamy trafiony prezent na ten jakże szczególny dzień marcowy.

THUMB_PAN_kapcie_mop_3.jpg

Czy może być piękniejszy widok, jak zadowolona kobieta pląsająca niczym baletnica po domu  ;) ?

Edytowane przez Zwierzu

Bardzo dobre pomysły koledzy.

W związku z tym że mam samodzielnie do oblecenia pięć Pań(żona,dwie córki,mamusia i siostra)postanowiłem inaczej podejść do prezentu.

Po prostu wcześniej niż co roku opłacę haracz organizacji-matce(nomen omen) i najczęściej jak się da będę kobitki uwalniał od swego towarzystwa.

Mam nadzieję że wezmą to za dobrą monetę? ;) :D .

Kupować kobiecie kij to najczęściej kompletna bzdura :wacko: i śliski temat. Tylko w jednym przypadku ma to sens i zwykle tylko jeden raz można to zrobić.

Dlaczego tak uważasz? :huh:

Moja Kobieta jak tylko jej czas pozwala,zasuwa ze mną nad wodę a weź tylko zapytaj,"może byśmy wrócili bo nic nie gryzie..?"Wojna murowana... ;)

W tym roku kazała mi kupić większą łódź,że to niby będzie się bezpieczniej czuła,że będziemy więcej czasu spędzać ze sobą nad wodą itp Dobrze wiem,że chce mieć większy komfort łowienia... ;)

W zeszłym roku kazała sobie kupić imitacje szerszenia,chciała przerobić na kolczyki a później zamiast kolczyków to kleksy na nie łowiła ... :)

Do sklepu wędkarskiego jeździ chętniej niż do jakiegoś "ciucholandu". :o

Powiedz jej,że zamiast wędki w tym roku dostanie "wiaderko w serduszka" :ph34r:

Edytowane przez krystiano1981r
  • Like 2