volkswagen Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam Panowie. Jak wiadomo zbliża się ten dzień Potrzebuję porady, może innym Kolegom też się przyda. Od kilku lat kupuję prezenty dla 3 najbliższych mi kobiet i najzwyczajniej pomysły mi się skończyły. Może Koledzy zdradzą, co kupują swoim Panią na Dzień Kobiet? Może akurat wykorzystam lub inni wykorzystają. Za rady z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Też mam trzy bliskie kobietki.Pierwszej kupuję wędkę,drugiej młynek a trzeciej dwadzieścia pięć woblerów hm... Czasem "kręcą nosem" ale generalnie jest oki.Pzdr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Już kupiłem jeden dla mojej Pani, teraz jedzie dla córci.http://www.stcroixrods.com/products/freshwater/avid-pearl Edytowane 1 Marca 2015 przez welpa1809 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Są już aż tak przez Ciebie rozpieszczone, że bukiet pięknych kwiatów albo super czekoladki /względnie odpowiedni do upodobań alkohol/ nie wystarczą? ....to se narobiłeś! Ja kupię kinder niespodziankę dla jednej, dla drugiej różę i moze dorzucę kartkę z jakimś fajnym obrazkiem i dopiszę coś od siebie.Trzecia - bukiet.Może standard, ale póki wystarcza nie ma co szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja swojej w tamtym roku kupiłem wiaderko w serduszka, myślałem że mnie zabije 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kijek kupiłem z ciekawości jaka będzie reakcja na kolor i najlepsza była próba zabrania na ryby kija : zostaw to moje ja : tylko na próbęona: przecież mówiłam mój 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja swojej kupię viagrę w kremie. Niewielka ilość wtarta w stopy, pozwala dłużej stać przy zlewie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Ja swojej kupię viagrę w kremie. Niewielka ilość wtarta w stopy, pozwala dłużej stać przy zlewie. Zmywarka nie była by lepszym rozwiązaniem U. Edytowane 1 Marca 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja swojej w tamtym roku kupiłem wiaderko w serduszka, myślałem że mnie zabijeNo ten prezent powala na kolana i tak pewnie i ona myślała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Zmywarka nie była by lepszym rozwiązaniem U.Nie, bo prąd kosztuje. A babę i tak trzeba nakarmić to niech chociaż odpracuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Nie, bo prąd kosztuje. A babę i tak trzeba nakarmić to niech chociaż odpracuje. Jak słyszę "bo" watroba mi sie wywraca. Kto jak kto ale członek Kół Samokształceniowych winien wiedzieć, że prawidlowa forma to "dlatego że"U.P.S.: Choć przyznaję z niejakim wstydem, że samem słaby z ortografii i gramatyki. Edytowane 1 Marca 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Ja swojej kupię viagrę w kremie. Niewielka ilość wtarta w stopy, pozwala dłużej stać przy zlewie. O FEST! Pojechał po bandzie Do autora wątku: Ibrahimowic zapytany o to co kupuje na urodziny swojej kobiecie odparł: "nic. Ona ma już przecież Zlatana". Może zaadoptujesz to podejście do tematu? Edytowane 1 Marca 2015 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jak słyszę "bo" watroba mi sie wywraca. Kto jak kto ale członek Kół Samokształceniowych winien wiedzieć, że prawidlowa forma to "dlatego że"U.P.S.: Choć przyznaję z niejakim wstydem, że samem słaby z ortografii i gramatyki. Ugly! Bo Cię szurnę! Wiem jak powinno być. Ale czasami lubię wpaść w prostactwo. Np. se se napiszę zamiast sobie, albo co... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 W czasach romantycznych potrafiłem trzy dni wcześniej jechać na giełdę kwiatów i kupić setkę tulipanów.Potem do kumpla do chłodni i rano 8 marca o 5 pobudka ,po kwiaty i do domu.Pani była zawsze zaskoczona kwietnikiem przy łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja swojej kupię viagrę w kremie. Niewielka ilość wtarta w stopy, pozwala dłużej stać przy zlewie. Dzięki za chwile śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Kupować kobiecie kij to najczęściej kompletna bzdura i śliski temat. Tylko w jednym przypadku ma to sens i zwykle tylko jeden raz można to zrobić. Edytowane 1 Marca 2015 przez Stary Baca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Najlepszym prezentem na Dzień Kobiet jest rozebranie choinki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Najlepszym prezentem na Dzień Kobiet jest rozebranie choinki.Bo jak facet mówi, że coś zrobi, to zrobi. I nie trzeba mu co pół roku przypominac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Drażni mnie już ten natrętnie manifestowany szowinizm. Koledzy, jak tak można? Nic tylko byście wyganiali nasze biedne panie do kuchni. Nie wstyd wam? Przecież jeśli będą tyle czasu tam spędzały, to kto resztę domu posprząta! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Drażni mnie już ten natrętnie manifestowany szowinizm. Koledzy, jak tak można? Nic tylko byście wyganiali nasze biedne panie do kuchni. Nie wstyd wam? Przecież jeśli będą tyle czasu tam spędzały, to kto resztę domu posprząta! Właśnie! Spać tez nie powinny zbyt długo, bo jak śpią to się im gromadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 hahah zwłaszcza że ci którzy tak piszą...najczęściej sami napierdzielają "rejony" aż miło hahhaha Na temat- symboliczne jakiś kwiatek ,ważne żeby żywy był ,a nie cięty,lub pudełko ulubionych słodkości+przypięty do tego tzw."bon podarunkowy".Praktycznie w każdym sklepie można coś takiego nabyć.Gwarancją sukcesu jest tu nasłuchiwanie potrzeb kobiet którym chcemy zrobić prezent w okresie przed daną okazją.Ja to stosuje przy wszystkich okazjach w ciągu roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Panowie, każda kobieta uwielbia dobrej klasy obuwie.Powiem więcej, szanujący się mężczyzna powinien zadbać o stopy swej ukochanej, które jak już pisał Fugazi można wprawdzie odpowiednio wzmocnić, ale nic tak kobiety nie upiększa jak odpowiednie firmowe buty.Do tego jeszcze praktyczne wiaderko w serduszka, w które można nalać płyn do mycia podłóg i mamy trafiony prezent na ten jakże szczególny dzień marcowy.Czy może być piękniejszy widok, jak zadowolona kobieta pląsająca niczym baletnica po domu ? Edytowane 2 Marca 2015 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (...)Czy może być piękniejszy widok, jak zadowolona kobieta pląsająca niczym baletnica po domu ?Może być. Ten sam widok, przy założeniu, że te szpilki Pierre Mopeu to jedyna część garderoby pląsającej pani domu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo dobre pomysły koledzy.W związku z tym że mam samodzielnie do oblecenia pięć Pań(żona,dwie córki,mamusia i siostra)postanowiłem inaczej podejść do prezentu.Po prostu wcześniej niż co roku opłacę haracz organizacji-matce(nomen omen) i najczęściej jak się da będę kobitki uwalniał od swego towarzystwa.Mam nadzieję że wezmą to za dobrą monetę? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Kupować kobiecie kij to najczęściej kompletna bzdura i śliski temat. Tylko w jednym przypadku ma to sens i zwykle tylko jeden raz można to zrobić.Dlaczego tak uważasz? Moja Kobieta jak tylko jej czas pozwala,zasuwa ze mną nad wodę a weź tylko zapytaj,"może byśmy wrócili bo nic nie gryzie..?"Wojna murowana... W tym roku kazała mi kupić większą łódź,że to niby będzie się bezpieczniej czuła,że będziemy więcej czasu spędzać ze sobą nad wodą itp Dobrze wiem,że chce mieć większy komfort łowienia... W zeszłym roku kazała sobie kupić imitacje szerszenia,chciała przerobić na kolczyki a później zamiast kolczyków to kleksy na nie łowiła ... Do sklepu wędkarskiego jeździ chętniej niż do jakiegoś "ciucholandu". Powiedz jej,że zamiast wędki w tym roku dostanie "wiaderko w serduszka" Edytowane 2 Marca 2015 przez krystiano1981r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi