Skocz do zawartości

Trafiony prezent na Dzień Kobiet

volkswagen

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego tak uważasz? :huh:

Moja Kobieta jak tylko jej czas pozwala,zasuwa ze mną nad wodę a weź tylko zapytaj,"może byśmy wrócili bo nic nie gryzie..?"Wojna murowana... ;)

W tym roku kazała mi kupić większą łódź,że to niby będzie się bezpieczniej czuła,że będziemy więcej czasu spędzać ze sobą nad wodą itp Dobrze wiem,że chce mieć większy komfort łowienia... ;)

W zeszłym roku kazała sobie kupić imitacje szerszenia,chciała przerobić na kolczyki a później zamiast kolczyków to kleksy na nie łowiła ... :)

Do sklepu wędkarskiego jeździ chętniej niż do jakiegoś "ciucholandu". :o

Powiedz jej,że zamiast wędki w tym roku dostanie "wiaderko w serduszka" :ph34r:

Z całym szacunkiem Panie Kolego, ale to jakiś ewenement ! ;) To nie jest zwyczajne ! Ja bym poważnie się zastanowił !  To musi się źle skonczyć  :o  

U.

P.S.: "żle skonczyc"  - mam na myśli, że straci kolega cały sprzęt wedkarski i przejmie wszystkie obowiązki domowe.. ;)  :D

• Like 1

Ja swej lubej w tym roku zakupiłem "50 twarzy Greya". Zobaczymy czy wpłynie to na częstotliwość... :D  :D  :D

Brań???

Musisz zostać milionerem. Wtedy bedzisz miał co zapragniesz i zostaniesz nazwany Romantykiem

A jeśli jesteś przecietniakiem finansowym to bedziesz zwyczajnym zboczeńcem.

:D :D

• Like 4

Ja swej lubej w tym roku zakupiłem "50 twarzy Greya". Zobaczymy czy wpłynie to na częstotliwość... :D  :D  :D

Żebyś tego nie żałował... Jak każe Ci zrobić tajemny pokój to już pewnie przy gładziach zaczniesz przeklinać! 

Edytowane przez SPIDERLING84
  • Like 1

Dlaczego tak uważasz? :huh:

Moja Kobieta jak tylko jej czas pozwala,zasuwa ze mną nad wodę a weź tylko zapytaj,"może byśmy wrócili bo nic nie gryzie..?"Wojna murowana... ;)

W tym roku kazała mi kupić większą łódź,że to niby będzie się bezpieczniej czuła,że będziemy więcej czasu spędzać ze sobą nad wodą itp Dobrze wiem,że chce mieć większy komfort łowienia... ;)

W zeszłym roku kazała sobie kupić imitacje szerszenia,chciała przerobić na kolczyki a później zamiast kolczyków to kleksy na nie łowiła ... :)

Do sklepu wędkarskiego jeździ chętniej niż do jakiegoś "ciucholandu". :o

Powiedz jej,że zamiast wędki w tym roku dostanie "wiaderko w serduszka" :ph34r:

Kobiecie mozna kupić kij tylko wtedy gdy jest zupełnie początkująca a i tak trzeba uważać bo jak kij się nie spodoba to nie ma zmiłuj i raz weźmie a potem w kąt. One muszą polubić kij, muszą go zaakceptować. Facetowi jak kij nie pasuje to i tak będzie na niego łowił od czasu do czasu. A jak jej nie pasuje to go nie tknie i nie przekonasz, że to najlepsza firma itd. Po drugie kobiety mają wysokie wymagania, jak zauważy, że Twój sprzęt jej bardziej pasuje to zabierze i nie odda i jeszcze powie, że o nią nie dbasz bo jej jakiś badziew kupiłeś a sam masz wypas sprzęt.

Dlatego kobiecie lepiej nie kupować kija na niespodziankę bo to się mało kiedy udaje. Już prędzej jej buty kupisz niż z kijem utrafisz. Metody są dwie albo dajesz połowić swoim sprzętem i ona sama decyduje co jej pasuje, albo zabrać do sklepu i ona sama sobie doskonale da radę i wybierze.

Ps. Który facet lubi jak mu kobieta sama kija kupi? Nie róbmy im tego czego sami nie lubimy.

Obawiam się innego niebezpieczeństwa i już widzę te rozmowy koleżanek:

K1. Co dostałaś od męża na rocznicę?

K2. Kupił mi nowy kij!

K1.  :blink: Kajdanki też kupił?

K2. Jakie kajdanki? zboczona jesteś? ja wolę tradycyjne prezenty!

K1.  :blink:  wolisz kij zamiast kajdanek?

K2.  :huh: po co mi kajdanki? wolę dobry kij, dopasowany do ręki, 8 stówek go kosztował, amerykański :) , wiesz jaka zabawa :)

K1. Wy to macie fantazję, a mój stary to tylko kwiatki i kwiatki :(

• Like 5