admin Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Cześć,Przedstawiam finałowe zdjęcia, które wygrały w poszczególnych miesiącach konkursu Kalendarz jerkbait.pl 2010. 1. Styczeń - Remek 2. Luty - Patu 3. Marzec - Matas 4. Kwiecień - Matas 5. Maj - Fish 6. Czerwiec - Wujek 7. Lipiec - Rognis_oko 8. Sierpień - Undre 9. Wrzesień - Wujek 10. Październik - Yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak leci sie z gory do dołu...Bajka, widac ze jak na amatorow to wyjatkowo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Szkoda tylko, że żaden jaziokleń się nie załapał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Marcinesz, niebawem będę składał projekt więc zobaczymy, może jakieś dodatkowe zdjęcia wrzucę. Te będą oczywiście wiodące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A kiedy Remku planujesz wydanie kalendarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Chciałbym do końca grudnia mieć go już u siebie. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie bo robię to pierwszy raz i doświadczenia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Chciałbym do końca grudnia mieć go już u siebie. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie bo robię to pierwszy raz i doświadczenia nie mam.Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Chciałbym do końca grudnia mieć go już u siebie. Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie bo robię to pierwszy raz i doświadczenia nie mam.Będzie dobrze Siedzę?i robię :D a Witek składa w sreberka i miejmy nadzieję, że przed świętami będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nastąpiła aktualizacja listy zwyciezców. Październik - Yglo! Gratulacje! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Uwazam ze sa na bardzo wysokim poziomie . Najwazniejsze ze sa dwa ukochane Pstragi i Monika [ Wujek lucky man ] . Moze sie uda na drugi rok jakiegos Muskielunga w sesje wkomponowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Uwazam ze sa na bardzo wysokim poziomie . Najwazniejsze ze sa dwa ukochane Pstragi i Monika [ Wujek lucky man ] . Moze sie uda na drugi rok jakiegos Muskielunga w sesje wkomponowac ? @jerry, Muskie mile widziane a jeszcze bardziej jak więcej kolegów swoje drugie połówki nad wodę wyciągnie i ładne fotki z rybkami porobi <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Oj lucky, lucky Jerry ja również się cieszę że moja Monia będzie w kalendarzu bo to taka jerkbait women. pozdrawiamyMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 No... moja Milosci niestety nie akceptuje mojego hobby . Pewnie mysli czasami ze wole smyczyc za rybami niz siedziec w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Sierpniowe jak dla mnie mistrzowstwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sierpniowe jak dla mnie mistrzowstwo świata. Większość i tak nie przewinie strony poniżej czerwcowego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Większość i tak nie przewinie strony poniżej czerwcowego zdjęcia A to wielki błąd, bo we wrześniu ujęcie też prima sort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi