Można zaobserwować w ostatnim czasie mnożenie wątków w dziale "Sprzedam" związane z pisaniem każdorazowo nowego posta w przypadku sprzedaży kilku podobnych przedmiotów.
Szczególnie, gdy dotyczy to kilku (-nastu, -dziesięciu) przedmiotów z jednego obszaru wydaje się to trochę bezsensownym zaśmiecaniem forum (przykład poniżej). Może by tak zalecić / nakazać wrzucanie wszystkich przedmiotów z tego samego obszaru do jednego postu?
W regulaminie nie znalazłem takiego zapisu albo przeoczyłem...
Pytanie
Jano
Można zaobserwować w ostatnim czasie mnożenie wątków w dziale "Sprzedam" związane z pisaniem każdorazowo nowego posta w przypadku sprzedaży kilku podobnych przedmiotów.
Szczególnie, gdy dotyczy to kilku (-nastu, -dziesięciu) przedmiotów z jednego obszaru wydaje się to trochę bezsensownym zaśmiecaniem forum (przykład poniżej). Może by tak zalecić / nakazać wrzucanie wszystkich przedmiotów z tego samego obszaru do jednego postu?
W regulaminie nie znalazłem takiego zapisu albo przeoczyłem...

Edytowane przez JanoOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
7
7
6
3
Popularne dni
2 Mar
15
21 Kwi
13
29 Cze
4
20 Kwi
4
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 7 odpowiedzi
Jano 7 odpowiedzi
BreederGoulda 6 odpowiedzi
bartsiedlce 3 odpowiedzi
Popularne dni
2 Mar 2015
15 odpowiedzi
21 Kwi 2015
13 odpowiedzi
29 Cze 2015
4 odpowiedzi
20 Kwi 2015
4 odpowiedzi
Popularne posty
Jano
Można zaobserwować w ostatnim czasie mnożenie wątków w dziale "Sprzedam" związane z pisaniem każdorazowo nowego posta w przypadku sprzedaży kilku podobnych przedmiotów. Szczególnie, gdy dotyczy to kil
admin
Niestety nie jest to możliwe przy seryjnej produkcji. Natomiast pojedyncza produkcja z tego co wiem jest możliwa ale to trudny projekt - ostatnio przerabiałem ten temat - koszty - zarówno czasz przygo
Qowax001
Niestety Karolu ale taki wpis mógłby zniszczyć sens egzystencji niektórych użytkowników forum.
Opublikowane grafiki
53 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi