Skocz do zawartości
  • 0

Propozycja lub uwaga do regulaminu działu "Sprzedam"

Jano

Pytanie

Można zaobserwować w ostatnim czasie mnożenie wątków w dziale "Sprzedam" związane z pisaniem każdorazowo nowego posta w przypadku sprzedaży kilku podobnych przedmiotów.

Szczególnie, gdy dotyczy to kilku (-nastu, -dziesięciu) przedmiotów z jednego obszaru wydaje się to trochę bezsensownym zaśmiecaniem forum (przykład poniżej). Może by tak zalecić / nakazać wrzucanie wszystkich przedmiotów z tego samego obszaru do jednego postu?

W regulaminie nie znalazłem takiego zapisu albo przeoczyłem...

post-52846-0-93446700-1425297704_thumb.jpg

Edytowane przez Jano
  • Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W skrócie : znajomy sprzedaje łódź, chciałem ją polecić forumowiczom bo warto, nie da się. Post z linkiem do allegro nadaje się do działu giełda, w dziale giełda post leci za ogłoszenie grzecznosciowe, lub za ogłoszenie umieszczone tez na innym portalu aukcyjnym.

Wstawiając (grzecznościowo) link do trwającej aukcji na All..., złamałeś o ile się nie mylę 3 punkty regulaminu giełdy (nie wnikam w ich sensowność, ale dura lex, sed lex), także nie dziw się że ogłoszenie wyleciało.

W "Cafe" jest wątek "Promocje wędkarskie...." gdzie koledzy wstawiają linki do ciekawych i godnych uwagi ofert. Może z tego skorzystaj?

• Like 2

• 0

Wstawiając (grzecznościowo) link do trwającej aukcji na All..., złamałeś o ile się nie mylę 3 punkty regulaminu giełdy (nie wnikam w ich sensowność, ale dura lex, sed lex), także nie dziw się że ogłoszenie wyleciało.

W "Cafe" jest wątek "Promocje wędkarskie...." gdzie koledzy wstawiają linki do ciekawych i godnych uwagi ofert. Może z tego skorzystaj?

no już nie przesadzajmy. chyba 2 :) natomiast o to, że poleciało, nie mam pretensji. skorzystam zatem z rady i udam się do Cafe, jak tam nie poleci, to się nie będę miał o co dąsać. dzięki. 

Edytowane przez nrt80