meme174 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witajcie Jako że kij pod swimbaity juz zamówiony przyszedł czas zaopatrzyc sie w odpowiednie przynety - jakos hard baity mnie nie interesuja - szukam samych gum w rozmiarze 18 cm + gdzie te 18 cm to takie minimum minimum - wole przynety 20 + Z tego co sie na szybko orientowalem to w Pl bida albo dragon demon 22,5 cm w miare przystępnej cenie 12-14 zł za szt to pozniej jakos strasznie drogo Może znacie jakies inne gumy w dobrych cenach ( tak do 18-20 zł za szt ) w większym rozmiarze, może być wszystko od typowych swimbaitów po wielkie twistery itp ? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Zerknij może na te relax'y 23cm http://www.belonka.pl/ripper-morski-relax-23cm-duplikat-1-3591.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Michał gumy sa albo tanie albo skuteczne, trudno pogodzić jedno z drugim. Tez mam wrażenie, ze duże gumy sa relatywnie drogie i ludzie wola kupować przynęty twarde. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Misiek, chyba Savage Gear ma takie magnumy w ofercie? Może tylko ślepo strzelam, bo nigdy takie rozmiary mnie nie interere (będę patrzył na Twoje efekty to się może przekonam;-)), ale z tego co mi się tli w głowie - coś mieli na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Witajcie Jako że kij pod swimbaity juz zamówiony przyszedł czas zaopatrzyc sie w odpowiednie przynety - jakos hard baity mnie nie interesuja - szukam samych gum w rozmiarze 18 cm + gdzie te 18 cm to takie minimum minimum - wole przynety 20 + Z tego co sie na szybko orientowalem to w Pl bida albo dragon demon 22,5 cm w miare przystępnej cenie 12-14 zł za szt to pozniej jakos strasznie drogo Może znacie jakies inne gumy w dobrych cenach ( tak do 18-20 zł za szt ) w większym rozmiarze, może być wszystko od typowych swimbaitów po wielkie twistery itp ? Pozdrawiam A jaki kijek przybywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Michale, pikeshop.de Z tanością może nie po drodze, ale jaki wybór U Szwedów też są fajne behemoty. I skuteczne. Zawsze pozostaje wersja "na szybko", czyli największy Szejker. Te kupisz w Zegrzu, może przed naszym weekendowym wypadem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 mówisz że w zegrzu sa duże shakery ? ogolnie nie trzeba tego duzo - mysle ze na poczatek okolo 10-20 gum styknie mi poki co wiem ze na 100 pocent bedzie po 2 ilexy dexter shad 25 cm oraz dexter eel 21 cm reszta chyba zainwestuje w shakery i relaxy + pare demonów najwiekszych i jakies sg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Są. Tzn. tam je widziałem. Duże Relaxy też były. Zawsze można zadzwonić do Kamaro, jak nie będzie chciało się zbaczać z kursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zawsze pozostaje wersja "na szybko", czyli największy Szejker. Te kupisz w Zegrzu, ? Największy Shaker to 8" - takie są w sklepie w Zegrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Łowię na 6 i 8 cali, więc rozmiarówka nie jest mi obca Gdy na początku jesieni kupowałem 6tki, w szufladach widziałem jeszcze większe sztuki. A może to złudzenie było, skoro takie zdziwienie zapanowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dorzuce sprawdzone Fox rage pro shad i firetail, Rozmiarowki 15,18,23cm z tym ze 15calkiem konkretna juz ???? a z illexami dobrze kombinujesz, potezny gumis ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A jaki kijek przybywa?evergreen tcsc 74 x - 1/2 - 4oz 16-30 lb nylon / fc 30-80 braid blank chowany w rekojesc dlugosc transportowa to cos 180+ cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zajebiaszczy kijaszek, lowilem nim nie raz. Najpierw z cc201B a ostatnimi czasy z Ryoga 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 u mnie bedzie z alphasem 150 wiec chyba tez sie zgra bardziej zastanawia mnie pletka uzyc pe 3 czy moze cos grubiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Zgra sie na Bank, sam chcialem\chce ten kijek (chyba ze trafie kaleido stallion valiant) i tez myslalem o alphasku. Kij super czuly, 5tka sea shad na 17gr i super lowilo sie z opadau na 8-10m, bedziesz pan zadowolony ???? P.s PE 3.0 powinno byc ok, kumpel ma lekko ponad 30lb z sunline ale nie pamietam rozmiarowki w skali PE ???? Edytowane 3 Marca 2015 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kamilu a moze eg heracles actaeon ?? http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheActaeon_01095140_1.htmlalbo magnum http://www.evergreen-fishing.com/goods_list/TheActaeonMagnum_01095180_1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 One zle opisane sa ???? i wypadaja duzo slabiej jak w opisie a potrzebuje te 100-110gr ale jeszcze noe teraz ???? Mam inne plany najpierw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) u mnie bedzie z alphasem 150 wiec chyba tez sie zgra bardziej zastanawia mnie pletka uzyc pe 3 czy moze cos grubiej 40lb. Mocy nigdy za wiele. No i na wabie powyżej 6 cali przecież okoni łowić nie będziesz, więc... Edyta: Uh, nie doczytałem oznaczenia mocy Edytowane 3 Marca 2015 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Łowię na 6 i 8 cali, więc rozmiarówka nie jest mi obca Gdy na początku jesieni kupowałem 6tki, w szufladach widziałem jeszcze większe sztuki. A może to złudzenie było, skoro takie zdziwienie zapanowało? Raczej zaciekawienie, bo 8" nie są powszechnie dostępne, a w sklepie w Zegrzu dawno nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Podjadę w sobotę, to dam znać W sumie, nie robiłem tam zakupów od kilku miesięcy. Dopuszczam więc możliwość błędu, omamów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zwal na dragi Radek :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Nie no, tak publicznie się pucować? :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Przeciez uzaleznienie to choroba wiec nie ma sie co chowac :-) opary dragonowskich gum daja w palnik ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 O tak, postawiłbym je na półce tuż obok LSD. Metaforycznie rzecz ujmując, ma się rozumieć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witajcie Może znacie jakies inne gumy w dobrych cenach ( tak do 18-20 zł za szt ) w większym rozmiarze, może być wszystko od typowych swimbaitów po wielkie twistery itp ? Pozdrawiam Dzisiaj sobie pooglądałem Twój rozmiar i jest tego multum. Ceny od 2,5 do 8 euro. Dexter Shad 25cm w cenie 10 euro za 2szt, nie wiem czy to dobre ceny bo nigdy takich "potworków " nie kupowałem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi