andrew Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Musze uzupelnic zapas sprzetu na szybko i nie wiem ktory sklep/salon oferuje najwiekszy wybor. Chodzi o kije spiningowe i wedkarskie ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Czesc.Byłes zobaczyc w Centrum Matarnia tam jest sklep zoologiczny a na pietrze sklep wedkarski chyba najwiekszy w trojmiescie.Maja duzo wedzisk i ubran wedkarskich.Wszystko mozna dotykac,pomachac wedziskiem bez proszenia obslugi.Naprawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrew Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Dzieki za tipa, bylem dzisiaj. Z ubran kupilem co chcialem. Z spinningow duzy wybor tanich Dragonow. Spodobal mi Qualifier Rozmejera 2,55 8-40gr niby do drop szota ale dobrze wykonczony i na ciekawym blanku ale cena ponad 450zl. Maja duzy wybor jerkow Salmo i przynet Dragona i Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapia Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Przyda sie jeszcze powiekszyc asortyment i mysle ze potrzebni sa jeszcze inni wytworcy ale i tak jest w czym wybierac.Teraz juz wiem gdzie bede wysyłał chetnych do kupna mi prezentu.PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
andrew
Musze uzupelnic zapas sprzetu na szybko i nie wiem ktory sklep/salon oferuje najwiekszy wybor. Chodzi o kije spiningowe i wedkarskie ubrania.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi