rutra Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Robert, powyginał byś którego króciaka i foty wstawił, pomogło by paru osobom podjąć decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Powoli. Będą jakieś filmiki o Suzuki w akcji podobno z Northrods. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 No a czy te https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-GAWAS-JAPAN-CUSTOM-%E9%AD%82-G99/903to są japońskie MHX'y?Ze niby co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżemik Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Ze niby co?... może faktycznie zabrzmiało niekompetentnie. Chodziło mi o blanki GAWAS JAPAN CUSTOM i ich właściwości techniczno użytkowe oraz cenę. Domniemam że GAWAS jest bardziej flegmatyczny/wolniejszy od w/w SUZUKI i MATAGI, chyba że się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 ... może faktycznie zabrzmiało niekompetentnie. Chodziło mi o blanki GAWAS JAPAN CUSTOM i ich właściwości techniczno użytkowe oraz cenę. Domniemam że GAWAS jest bardziej flegmatyczny/wolniejszy od w/w SUZUKI i MATAGI, chyba że się mylę?Nie wiem jak to porównać. To całkowicie inny typ. Bardziej Xzoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ukręcił już ktoś kijka na blanku ul-l suzuki? Czy dolne zakresy rzutowe są prawidłowo opisane? Potrzebuję stosunkowo mocnego blanku do lekkich przynęt. Jeśli kijek wykonany na blanku 8lb opisanym od dołu 1,8g będzie się ładował 2g a kijek 12lb naładują 4g to było by to, czego szukam. Podoba mi się nuovo matagi ale dla mnie trochę krótki i jednoskład. Mam xzogę g66 i łowi się super ale transport to koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Tez mnie interesuje ten najlepszy suzuki , ukręcił już ktos to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Cierpliwości jeszcze kilka dni i pierwszy z Suzuki 182 cm w jednoskladzie do 6lb będzie po pierwszych próbach nad wodą. Zaraz po nim zbroję jego ciut mocniejszego brata do 8lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio k Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam.Pierwszy Suzuki RXF-4lb-601 skończony. Teraz czekamy na opinię od Artura. Z tego co wiem testy już jutro.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Artur zapodaj fotki ugięcia...plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Szkoda, że nie mogę pomacać tych blanków bo pewnie już bym kijek ukręcił a tak, to muszę czekać na foty z ugięciem. Swoją drogą gdyby takie foty zamieścił dystrybutor (ugięcia gołych blanków, bo uzbrojone, to już inna bajka), to decyzja mogłaby zapaść już dawno. Zatem czekamy z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie rozumiem tej polityki dawkowania inf o nowym produkcie. Niby dużo napisane ale pojawiło się chyba z 10 postów w różnych wątkach z prośbami o fotki ugięcia większość nie ma możliwości pomacania i dla nich takie zdjęcia dużo wnoszą, pomagają podjąć decyzję. Gną się pewnie normalnie progresywnie coś jak xzogi wnoszę po opisie ale.. dobrze by było zobaczyć, ot taka fanaberia że chce się czasem coś zobaczyć zanim się to kupi, czy tylko ja tak mam? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie, blanki kupiło kilkanascie osob i obiecały wrzucać ugięcia.Niestety nikt jeszcze nie wrzucił. Jestem w trakcie budowy profesjonalnej ściany do fotografowania ugięcia blanków i wtedy można będzie pooglądać wszystkie ugięcia. Bez punktu odniesienia takie zdjęcia z ugięciami mało wnoszą.Nie mniej wrzuce dziś przynajmniej szybkie zdjecia z ugięciami podstawowych lekkich modeli.Informacja nie jest dawkowana, jest jej po prostu mało bo blanki Suzuki są produktem w miarę nowym.Jest jeszcze bardzo mało wędek na nich zbudowanych. Za tydzień będzie też film z NORTHRODS z łowienia okoni modelem RXF-4LB-602 Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez robbox4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Wczoraj odebrany Suzuki RXF4LB-601 do 6LB 182 cm jednoskład. Jeszcze za wcześnie na wyrażenie opinii na temat blanku (z tym poczekam do pierwszej wyprawy nad wodę) jednak pierwsze wrażenie jest naprawdę obiecujące Praca kijaszka "na sucho" zupełnie inna w porównaniu z np; blankami FX661, FX701 czy MHX S781 (tymi łowiłem i dobrze je znam).Krótko o Suzuki : pracuje na całej długości blanku już od niewielkiego obciążenia i jest nieprawdopodobnie szybki jak na tak paraboliczne ugięcie.Nie jestem specem w te klocki więc nie będę biadolił od rzeczy Tak czy inaczej pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Teraz czas go sprawdzić nad wodą ! Piękna robota i podziękowania dla "bodzio k".Zdjęcia ugięć dzięki uprzejmości "bodzio k" Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez arti-zander 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 bardzo ladnie sie gnie widzialem te blanki w Rzeszowie i sa naprawde fajne ale jeden minus dla firmy ze nie ma banków 7' do 5 gr a ten mocniejszy juz sie wydaje lekko kołkowaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 A jest gdzieś strona tej firmy,bo nie mogę zlokalizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam.Pierwszy Suzuki RXF-4lb-601 skończony. Teraz czekamy na opinię od Artura. Z tego co wiem testy już jutro.BogdanIle waży kijek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio k Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam.Niestety nie ważyłem. Blank uzbrojony w torzite od 16 do 3,5 w tunelu. uchwyt VSS skrócony od dołu i od góry plastry korka klejone. od stopki kołowrotka do końca 20 cm.Bogdan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam.Niestety nie ważyłem. Blank uzbrojony w torzite od 16 do 3,5 w tunelu. uchwyt VSS skrócony od dołu i od góry plastry korka klejone. od stopki kołowrotka do końca 20 cm.BogdanCo oznacza "uzbrojony ............... w tunelu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio k Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam.Oznacza , że do budowy tunelu użyłem przelotek T-KTTG rozmiar 3,5 a na szczyt T-LGTT rozmiar 4.Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Wczoraj odebrany Suzuki RXF4LB-601 do 6LB 182 cm jednoskład. Jeszcze za wcześnie na wyrażenie opinii na temat blanku (z tym poczekam do pierwszej wyprawy nad wodę) jednak pierwsze wrażenie jest naprawdę obiecujące Praca kijaszka "na sucho" zupełnie inna w porównaniu z np; blankami FX661, FX701 czy MHX S781 (tymi łowiłem i dobrze je znam).Krótko o Suzuki : pracuje na całej długości blanku już od niewielkiego obciążenia i jest nieprawdopodobnie szybki jak na tak paraboliczne ugięcie.Nie jestem specem w te klocki więc nie będę biadolił od rzeczy Tak czy inaczej pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Teraz czas go sprawdzić nad wodą ! Piękna robota i podziękowania dla "bodzio k".Zdjęcia ugięć dzięki uprzejmości "bodzio k" Czy możesz go zważyć ?Bardzo interesuje mnie jego masa. Nie cytujemy zdjęć Edytowane 22 Grudnia 2015 przez Sebo0707 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co oznacza "uzbrojony ............... w tunelu"?Jedni zbroją w pracowniach, inni w domach, piwnicach, strychach, ale sa i tacy co zbroją w tunelach aerodynamicznych, a czasem w tunelach podziemnych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ogladales je Tony1983 ? Musimy sie zdzwonic po świętach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ogladales je Tony1983 ? Musimy sie zdzwonic po świętach !! A no mialem okazję Jak cosik to dzwoń pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Testowałem na sanie suzuki 2.13 8lb w dwóch kawałkach. Bardzo zacne narzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi