Viridis7 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Testowałem na sanie suzuki 2.13 8lb w dwóch kawałkach. Bardzo zacne narzędzie Jak masz uzbrojony ten kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Fuji torzite od 16,uchwyt tvs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Opisz trochę ten kijek - czy ładuje się faktycznie dwoma gramami, co z górną granicą cw? Czy łatwo go naładować i rzuca na przyzwoite odległości? Twoim zdaniem do jakich przynęt jest ten blank? Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez rutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja łowiłem max 3,5 gr plus smukła guma 3cale i świetnie dawał sobie radę. Piękne ugięcie, świetnie miota przynętę. Czy ładuje się dwoma gramami to nie odpowiem na to pytanie ponieważ tak lekko nie łowiłem ale 2gr plus calowa gumka to tak ładuje się ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Cierpliwości jeszcze kilka dni i pierwszy z Suzuki 182 cm w jednoskladzie do 6lb będzie po pierwszych próbach nad wodą. Zaraz po nim zbroję jego ciut mocniejszego brata do 8lb.Jak wypadły próby nad wodą Suzuki RXF 4LB-601? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti-zander Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Jak wypadły próby nad wodą Suzuki RXF 4LB-601? Postanowiłem poczekać chwilę z oceną Suzuki RXF 4LB-601 aby móc się w pełni przekonać o walorach tego blanku.Kilka wypraw na kropki i kilkadziesiąt wyholowanych ryb wyrobiło moje zdanie.Kijaszek uzbroiłem w Fuji Torzite, do patyka dokręciłem młynek rozmiaru 2500 o wadze 185g.Łowiłem głównie na gumy wielkości 2 i 3" na główkach 2-5g. Na kijku meldowały się pstrągi wielkości od 23cm do 38cm. Przez chwilę miałem na nim zapiętą w głębokiej bani głowatkę,która dość szybko pokazała mi gdzie moje miejsce w szeregu Pracę kijka opisałbym jako fast, podczas rzutów bardzo szybko wraca do pierwotnego stanu i w tym zakresie jest stosunkowo cięty jednak podczas holu ryby wyjątkowo ładnie pracuje na całej długości blanku.Nie przesadzę pisząc,że producentowi jakimś cudaśnym sposobem udało się uzyskać bardzo fajny efekt, którego dotychczas nie obserwowałem na swoich St Croix, MHX'ach czy Elixirach.Osobiście spełnia moje oczekiwania w 100% ponieważ jego praca jest taka jakiej oczekiwałem : kompromis między szybkością blanku,a jego spolegliwością pod rybką jest na więcej niż zadowalającym poziomie.Ciekaw jestem czy sprawdzi się również na okoniach łowionych z opadu z łodzi. Czas pokaże.PS: zainteresowany Suzuki poszedłem dalej i zamówiłem jeszcze wersje o 2lb mocniejszą.Zobaczymy jaka ona będzie. Artur 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Czyli blank suzuki warty zakupu, problem że sprzedający się sprzeniewierzył okrutnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Czyli blank suzuki warty zakupu, problem że sprzedający się sprzeniewierzył okrutnie .Możesz rozwinąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Chodzi zapewne o bana kolegi @robbox który miał te blanki w swowjej ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nie kumam trochę. To jak dostał bana , to od razu blanki Suzuki z resztą jak i inne które sprzedaje są do niczego i w ogóle BE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Możesz rozwinąc?Co tu rozwijać?Ban przyznany koledze @roobox przez moderację nie jest przypadkowy.Wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) Nie kumam trochę. To jak dostał bana , to od razu blanki Suzuki z resztą jak i inne które sprzedaje są do niczego i w ogóle BE?blanki nie sa BEE tylko facet ktory je sprzedawał bo okazal sie zwyklym oszustem i tyle jak dla mnie jeszcze flache powinien dostac ten co rozkminił ze robox mial 4 konta na tym forum na ostatniej stronie zamknietego wątku o brc mozna co nieco poczytac Edytowane 9 Maja 2015 przez tony1983 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Nie kumam trochę. To jak dostał bana , to od razu blanki Suzuki z resztą jak i inne które sprzedaje są do niczego i w ogóle BE?Rafał blanki spoko, mówię tylko o Rooboxie, dał okrutną plamę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 ugięcie rxf 6lb 601 w temacie jerkbaitowa baza ugięć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Dobra nie było tematu, zmiana koncepcji nastąpiła Edytowane 6 Czerwca 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam. Moze ktos wyrazi opinie na temat RXF12LB702do18g i 16LB702 do21g przeznaczenie pod gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 No to niektórzy niech pokażą honor i nie kupują blanków oraz innych rzeczy w BRC. Ja na jego miejscu bym nie sprzedał krzykaczom. Co więcej rozkminił bym tych anonimowych i ban dożywotni na zakupy w sklepie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Niewinnego człowieka tak sponiewierali, bana im !! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Niewinnego człowieka tak sponiewierali, bana im !! A czym on Tobie tak zawinił, że miał zdublowane konto? Jaja sobie robisz?Może przesyłka na czas nie doszła?Wielu na tym i innych forach tylko się obrywa. BRC ani pierwsze, ani ostatnie. Idiotów pełno na forach, tym żyja, że komuś dojebią. Im życie się nie układa, to i innym też nie musi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Przypominam, że to wątek o blankach Suzuki, a nie o ich dystrybutorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Drogi Yankisie, ale ja się z Tobą zwyczajnie zgadzam, bana im wszystkim Zresztą bardziu swój rozum ma i wie na pewno co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No to gitarka, jak się zgadzasz, a Suzuki se zamówie i to dwa, bo musze je sprawdzić, sa obiecujace. A ich praca mnie powaliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) No to niektórzy niech pokażą honor i nie kupują blanków oraz innych rzeczy w BRC. Ja na jego miejscu bym nie sprzedał krzykaczom. Co więcej rozkminił bym tych anonimowych i ban dożywotni na zakupy w sklepie!!!A klakierom 50% rabatu trzeba być sprawiedliwym Przepraszam nie mogłem się powstrzymać Edytowane 15 Lipca 2015 przez marekD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkazne1 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) ... Edytowane 15 Lipca 2015 przez dkazne1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi