Skocz do zawartości

Blanki Suzuki

Rekomendowane odpowiedzi

A czemu nie? Jestem jak najbardziej za :)

Tanio sie sprzedajesz, najdrozszy blank Suzuki kosztuje 860 zl, 50% to 430 zl. Rozumiem, ze za taka cene mozna sobie zakupic Twoje uslugi jako klakiera? Chetnie skorzystam. 

Robert zas dal d..y i przykro mi, ze tak sie stalo, ze tak nas wszystkich lekcewazaco potraktowal ale to co dla wiekszosci ( jak mniemam) z nas jest hobby dla niego jest sposobem na zycie, a biznes swoimi drozkami chodzi, szamocze sie, chce wyplynac na wielkie oceany korporacji to i cos takiego jak etyka przestaje istniec. Z drugiej strony nie jeden on ci w rod-buildingowych glowach jerkbaitowiczow macil i na pewno nie najbardziej...

• Like 2

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

a córka będzie się wieszać na kiju ? jak się zapałęta jakiś kumpel , to zrobię foto, stały kąt linki zaczepionej np. do podłoża, czy wiszącej butli nie oddaje rzeczywistego ugięcia/pracy

To jaki oddaje?

Ja tam gne na talezach od sztangi  :lol:

Edytowane przez Del Toro
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Siema,

myślę, że twórca kijaszka nie obrazi się jak udostępnie wymiary  :) a więc:

od srodka stopki kołowrotka do pierścienia jest 68,5 cm

od środka stopki kołowrotka do konća dolnika 20,5 cm

Przepraszam, że wcześniej nie podalem, ale obecnie mieszkam poza domem.

Kolego @Hubertus planujszesz zbroić ten blank?

Pozdrawiam

Siema,

myślę, że twórca kijaszka nie obrazi się jak udostępnie wymiary  :) a więc:

od srodka stopki kołowrotka do pierścienia jest 68,5 cm

od środka stopki kołowrotka do konća dolnika 20,5 cm

Przepraszam, że wcześniej nie podalem, ale obecnie mieszkam poza domem.

Kolego @Hubertus planujszesz zbroić ten blank?

Pozdrawiam

To i ja podpytam - jaki rozmiar przelotki wlotowej?

@Hubertus załóżmy, że lokujesz przelotkę bliżej to zamieniałbyś ją na większą? Tu też chyba ma znaczenie jaki rozmiar kołowrotka planujesz podpiąć pod kijaszka

drugie pytanie: czym się kierujesz chęcią lokalizacji przelotki wlotowej bliżej kołowrotka? Chcesz wykorzystać większą moc blanku?

Pozdrawiam

Co do wielkości przelotki...to zależy od rozmiaru kołowrotka, czy pod plecionkę czy pod żyłkę, ale pod taki kijek to 16 spokojnie wystarczy.

A co do postawienia bliżej...to warto przy długości blanku 182 cm wykorzystać bardziej jego moc i podeprzeć go bliżej stopki.