yankis Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A klakierom 50% rabatu trzeba być sprawiedliwym Przepraszam nie mogłem się powstrzymać A czemu nie? Jestem jak najbardziej za 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A czemu nie? Jestem jak najbardziej za Tanio sie sprzedajesz, najdrozszy blank Suzuki kosztuje 860 zl, 50% to 430 zl. Rozumiem, ze za taka cene mozna sobie zakupic Twoje uslugi jako klakiera? Chetnie skorzystam. Robert zas dal d..y i przykro mi, ze tak sie stalo, ze tak nas wszystkich lekcewazaco potraktowal ale to co dla wiekszosci ( jak mniemam) z nas jest hobby dla niego jest sposobem na zycie, a biznes swoimi drozkami chodzi, szamocze sie, chce wyplynac na wielkie oceany korporacji to i cos takiego jak etyka przestaje istniec. Z drugiej strony nie jeden on ci w rod-buildingowych glowach jerkbaitowiczow macil i na pewno nie najbardziej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 No to oko, jesteś fajny. Adres do wysyłki idzie na PW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 blanki SUZUKI sa dostepne w pracowni kawalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ugięcie Suzuki RXF-4LB-601 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Bardzo ładne ugięcie, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Apioo , toś go dogiął bez litości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Raczej nie giąłem go mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Pieknie Jak tylko dotra komponenty z rodhouse.fr, to i ja wstawie ugiecie 4 funtowki w dwoch kawalkach.. W co zbrojone, jesli mozna spytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 wstawił bym ugięcia 25lb, ale Żona nie utrzyma wędki :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 wstawił bym ugięcia 25lb, ale Żona nie utrzyma wędki :) Zdjecia moze przeciez robic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 a córka będzie się wieszać na kiju ? jak się zapałęta jakiś kumpel , to zrobię foto, stały kąt linki zaczepionej np. do podłoża, czy wiszącej butli nie oddaje rzeczywistego ugięcia/pracy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) a córka będzie się wieszać na kiju ? jak się zapałęta jakiś kumpel , to zrobię foto, stały kąt linki zaczepionej np. do podłoża, czy wiszącej butli nie oddaje rzeczywistego ugięcia/pracy To jaki oddaje?Ja tam gne na talezach od sztangi Edytowane 14 Listopada 2015 przez Del Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja i Bob czasem podczas testów używamy piwa Oczywiście piwo wypite po każdym testowaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ja i Bob czasem podczas testów używamy piwa Oczywiście piwo wypite po każdym testowaniu Masz na myśli paki? 4-pak, 6-pak, etc.Na sztukach to chyba tylko okoniòwki Edytowane 14 Listopada 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja i Bob czasem podczas testów używamy piwa Oczywiście piwo wypite po każdym testowaniu A testy (po paru PIWKACH ) umieszczacie w dziale "Jak złamałem swoja wędkę" ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja i Bob czasem podczas testów używamy piwa Oczywiście piwo wypite po każdym testowaniu Z piwem to trzeba byc ostroznym Upadnie, zbuzuje sie Zbyt cenny towar, zeby je przypadkiem zniszczyc hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 trzeba trochę korygować kąt, aby oddać ugięcie tych blanków, nie wygnę go przecież na max pod kątem 45 stopni, a wędki nie uniosę na wysokość brody i nie utrzymam, ja mikry jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Ugięcie Suzuki RXF-4LB-601 . Nie cytujemy zdjęć!! Fajny kijekMam pytanie do użytkownika, jak daleko ma odstawioną przelotke wlotową od sopki kołowrotka Edytowane 25 Listopada 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Siema, myślę, że twórca kijaszka nie obrazi się jak udostępnie wymiary a więc:od srodka stopki kołowrotka do pierścienia jest 68,5 cmod środka stopki kołowrotka do konća dolnika 20,5 cm Przepraszam, że wcześniej nie podalem, ale obecnie mieszkam poza domem. Kolego @Hubertus planujszesz zbroić ten blank? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Zrobić napewno zrobie....dla siebiea o odległość pytałem bo sam bym bliżej postawiłlubię zbierać takie informacje do porównań, prób i testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Siema, myślę, że twórca kijaszka nie obrazi się jak udostępnie wymiary a więc:od srodka stopki kołowrotka do pierścienia jest 68,5 cmod środka stopki kołowrotka do konća dolnika 20,5 cm Przepraszam, że wcześniej nie podalem, ale obecnie mieszkam poza domem. Kolego @Hubertus planujszesz zbroić ten blank? PozdrawiamTo i ja podpytam - jaki rozmiar przelotki wlotowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Sorry, pomyłka 58,5cm, a rozmiar 16. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 @Hubertus załóżmy, że lokujesz przelotkę bliżej to zamieniałbyś ją na większą? Tu też chyba ma znaczenie jaki rozmiar kołowrotka planujesz podpiąć pod kijaszka drugie pytanie: czym się kierujesz chęcią lokalizacji przelotki wlotowej bliżej kołowrotka? Chcesz wykorzystać większą moc blanku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Co do wielkości przelotki...to zależy od rozmiaru kołowrotka, czy pod plecionkę czy pod żyłkę, ale pod taki kijek to 16 spokojnie wystarczy.A co do postawienia bliżej...to warto przy długości blanku 182 cm wykorzystać bardziej jego moc i podeprzeć go bliżej stopki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi