Przemsol Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 a może opisał by ktoś ten blank RXF-6LB-662jak to faktycznie wygląda z tym zakresem rzutowym jak pracuje w opadzie jak się ładuje...i czy nada się na casta w wydaniu UL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 użyteczny zakres wg mnie 2-7g+ gumka, optimum 3-5gpoodbija bardzo ładnie, ładuje łatwo i gnie bardzo harmonijnie, dla mnie ideał pod casta UL jeśli lubisz głębszą pracę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Kamil opisał to w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) w zakresie jaki szukałem polecono mi MHX'a DS 821 i jest ciut przy mocny....10 gram plus gumka już śmiga dobrze jest 7 gram plus gumka ale 5 gram plus 2 cale silikonu to trzeba dobrze machać żeby poleciało.... dlatego moje oko kieruje się w kierunku tego suzuki.dzięki za infoa praca ma być głębsza bo to ma być okoń.... Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 jakbym miał zbroić okoniówkę w cast, to pierwszy mój typ, z odpowiednim multikiem, to 5g+2" wyrzucisz daaaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 jakbym miał zbroić okoniówkę w cast, to pierwszy mój typ, z odpowiednim multikiem, to 5g+2" wyrzucisz daaaleko Kamilu, a jaki byś użył płaski multik do takiego kija ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 to zależy ile masz pieniędzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 to zależy ile masz pieniędzy ...no tutaj to można nieźle popłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 no niestety, UL ciągnie za sobą konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 to zależy ile masz pieniędzy A Ty jakim łapiesz ?Uczę się od najlepszych .... . Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) ja już nie łowię UL castem :) poza tym chyba nie ten wątek, ja to Suzuki mam uzbrojone w spinn Edytowane 28 Grudnia 2015 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Robię przymiarkę do RXF-16lb-762, jako patyk uniwersalny pod multik z brzegu.Główne przeznaczenie szczupak i ew boleń. Przynęty przeważnie gumy 3, max 4" na główkach 8-20g, woblery boleniowe sterowe i bezsterowe 12-20g.Czy ten blank podoła takim przynętom i przeznaczeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Potrzebuję potwierdzenia Blank opisany RXF-8LB-661 czyli 6-12lb i 3,5-11g w kierunku okoni 30+ z częstymi szczupakami 70+ pod smukłe gumki 3-4cale i 7-12g główki.. dobrze celuję? Pozostaje jeszcze pytanie czy można to pociąć na 3 i wstawić spigoty? podobno ścianki grube w tych blankach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dobrze celujesz, też brałem go pod podany przez ciebie zakres przynęt. U mnie sprawdza się idealnie.Ścianki rzeczywiście dosyć grube, więc wstawienie spigotu nie powinno być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dobrze celujesz, też brałem go pod podany przez ciebie zakres przynęt. U mnie sprawdza się idealnie.Ścianki rzeczywiście dosyć grube, więc wstawienie spigotu nie powinno być problemem.przy spigocie problemem są właśnie grube ścianki blanku:) po prostu spigot nie może być za słaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Blank wybrałeś idealnie. Tylko nie tnij go. Bank solidny z grubymi ściankami, spigoty wówczas też trzeba zrobić solidne ściankowo więc i ciężkawe będą i to 2 szt.Wyjdzie ciężki kij o fatalnym balansie. Weź lepiej dwuczęściowy 662 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Rafał dobrze radziblank wybrany idealnie pod takie łowienie, a ciecie go tylko popsuje cała zabawę, bierz 662 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzięki Delegacje i dużo lotów to wymusza poszukiwanie krótkiego 3cz kijka..Charakterystyka suzuki idealnie wpisuje się w moje oczekiwania, solidne, szybkie, o głębszym ugięciu. Napiszę jutro do eksperta od spigotów i będę wiedział skoro blank wybrany. A że balans gorszy.. wszystko załatwi się odpowiednim dolnikiem. Trudno i tak będzie to chyba twór lepszy od każdego innego travel blanku do moich celów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 (edytowane) Posiada ktos 8 funtowego 661? Dotychczas nie miałem okazji zapoznać sie z tymi konstrukcjamiTo takie 8lb z zapasem?Opis jest 6-12lb...Na foty ugięcia to chyba nie moge liczyc Do jakich zastosowan używacie wedek ma tych blankach?Dzięki! Edytowane 10 Sierpnia 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 http://www.alphatackle.com/suzukiblanks/rxf/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 http://www.alphatackle.com/suzukiblanks/rxf/Dzięki A Ty jakie Suzuki uzywasz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 łowiłem 661-12lb701-20lb662-6lb602-6lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 I jak ten pierwszy?Gdzie i czym i jak lowil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Daniel, ja mam wersję RXF-6lb-702. Jak będziesz w Gdańsku, to daj znać, zabiorę do roboty to go sobie obejrzysz. Dla mnie to takie 8lb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Daniel, ja mam wersję RXF-6lb-702. Jak będziesz w Gdańsku, to daj znać, zabiorę do roboty to go sobie obejrzysz. Dla mnie to takie 8lb To na morskie okonie ? Jasne, ze jak bede to dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi