marekD Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 25lb?CW 14-41 gr, moc 16-25 lb, dł. 8ft 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) wszystkie te blanki gną się podobnie, tylko obciążenie trzeba odpowiednio zwiększyć Edytowane 30 Listopada 2016 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 wszystkie te blanki gną się podobnie, tylko obciążenie trzeba odpowiednio zwiększyćok, a jak jest z czuciem w dolnym zakresie rxf 802 25lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 nie wiem jak 8', ale 7' 12g + Easy Shiner 4" spokojnie obsługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 nie wiem jak 8', ale 7' 12g + Easy Shiner 4" spokojnie obsługujetak czy siak pomogłeś mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 SUZUKI Pro RXF-3LB-601, pierwszy blank suzuki jaki mam w rękach. Gnie się pięknie, sprawia wrażenie delikatnego ale ścianki faktycznie solidnej grubości jak na deklarowaną moc. Dawno się nie bawiłem w UL i tego mi brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Od ilu startuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Trzeba zbudować, a z moim deficytem czasowym to pewnie ze 2 tygodnie będę go składać Gnie się od patrzenia więc pewnie startuje od 0.nic Ale to nie jest chyba blank z serii mikrojig, nie znam się. Chciałem tylko coś na okonie z wody którą mam pod nosem a tam 25cm ryba jest godnym przeciwnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 bardzo mnie ciekawi opis użytkowy tego blanku: RXF-3LB-601-PROjaka część blanku się ładuje przy rzucie, jakie faktycznie przynęty wagowo ogarnia i jakie można nim poprowadzić... szukam blanku do popperków 4 cm, może malutkich wahadeł... blank nie powinien się mocno poddawać przy podszarpywaniu takich wabików ale powinien ładnie się ładować... w zależności od tego czy ładuje się już przy rzucie "spod jajec" czy jednak przy 2-3 gramach trzeba nim machnąć zbrojenie albo pod casta albo pod korbę.... może Shavt już coś może powiedzieć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Nie.. :/ Ale pod 'ciężarem' 500g gnie się niebezpiecznie mocno Styczeń, połowa stycznia może.. pod 4cm poperki może być za słaby ale może ten RXF-4LB byłby ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 ale wtedy z rzutami będzie słabiej... na pewno jeżeli chodzi o cast.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 (edytowane) Witam i życzę wszystkim spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia. RXf-6lb-702 - jak znajdujecie czułość to blanku - czułość w sensie odczuwania brań na dolniku - czy to , ze jest cieplejszym blankiem (czyli ciut wolniejszym) nie sprawia, że brania będziemy raczej widzieli na kiju? dzięki za komentarze Edytowane 25 Grudnia 2016 przez Robert_103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 masz blisko do pracowni KawaleC tam maja blanki suzuki, jeśli to nie problem to wstąp do pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 a może ktoś wstawić ugięcie tego 3 funtowego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 a może ktoś wstawić ugięcie tego 3 funtowego kijka? takie o 100, 250, 500g 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Wygląda , że bez problemu 30+ można na "klatę" przyjąć Edytowane 27 Grudnia 2016 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 dzięki za foty ugięcia! od ilu gram zaczyna pracować (wychylać) szczyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Na pewno można łowić komfortowo gramową główką.. nic więcej nie powiem bo moje małe córy skutecznie uniemożliwiają mi jakiekolwiek prace rb Wygląda , że bez problemu 30+ można na "klatę" przyjąć Nie wiem właśnie czy nie przesadziłem.. ale blank który podnosi 500g po mojemu jest w stanie zatrzymać w miejscu 2kg szczupaka o ile linka na to pozwala. Blank ma odpowiednie ścianki na przeprowadzeniu takich testów. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Panowie mam pytanie odnosnie 6lb 602. Jak to z dolu zaczyna gadac? Czy oganie tak z 8-9g max 10 i smuklego kajtka 3"? Ewentualnie koguta na plombie 10. Szukam co takiego. Mam 4lb i jestem zadowolony. Poza tym dlugosc dla mnie idealna. Ten 6lb 602 bylby w casta robiony. Da rade z niego tyle wydusic? Pozdrawiam b5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Z dołu to te 2g ołowiu to minimum, tak na dobrą sprawę to nawet 3g. Górna granica to 10g .Ale to już na prawdę max i podbicie już takie zamortyzowane trochę. Idealnie będzie przy 3-8g ołowiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 jak głębiej, to nawet 3-7g (ugięcie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dzieki wielkie Paniwie za wasze wypowiedzi. Nie ukrywam ale wlasnie na Waszym zdaniu mi najbardziej zalezalo. Gleboko lowil nie bede max 3 metry a zazywczaj okolo 2. Woda stojaca. Wiec mysle ze ogarnie takie lowienie. Jak tylko zrobie troche miejsca w szafie to bede cos myslal w tym kierunku. Calkowicie odchodze od ciezkiego lowienia i to bedzie moj najciezszy kij. Pare fajnych patykow poleci do ludzi i ponownie zglaszam sie do Ciebie Rafale. Moj maly "scigacz" (suzuki) 4lb spod Twojej reki pasuje mi idealnie. Jak ten mocniejszy gnie sie rownie ladnie i gleboko to bedzie mistrostwo. Panowie jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdrawiam b5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To na tak płytkim łowisku obskoczy Ci i 10g. A co do ugięcia to wszystkie Suzuki gną się tak samo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 jak ktoś z okolic https://www.rod-design.de/Suzuki-Blank-RXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 jak ktoś z okolic https://www.rod-design.de/Suzuki-Blank-RXFNie jestem z okolicy ale chętnie podepnę się do czyjegoś zamówienia coby koszty były niższe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi