bazyloss Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) z Niemcami trudno się negocjuje, ale ciekawe, czy jakby zebrał 4-5 blanków, to jakiś rabacik by się znalazł, choćby 5%, to wtedy taki RXF-4lb-602 w okolicy 400zł i to jest cena, której te blanki są absolutnie warte Oni nie wysyłają teoretycznie do Polski, ale pewnie i z tym można by ponegocjować lub poprosić kogoś na miejscu o pomoc (Dusseldorf) Edytowane 25 Stycznia 2017 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 bez dodatkowych negocjacji wychodzi taniej jak w BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam po wczorajszych rozmowach potwierdził mi kolega z linku , że może wysłać do Polski blanki suzuki koszt 15,90 e / do Niemiec 8,90 e . Także wszystko jest możliwe , należy tylko jasno potwierdzić formę/ sposób pakowania wysyłki itd.. Myślę że sprawny negocjator przy czterech blankach spokojnie te 5 % rabatu osiągnie lub wysyłkę w gratisie ...... pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 i to jest świetna wiadomość - dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Potwierdzam po dzisiejszej rozmowie telefonicznej przy 4 blankach upust negocjowalny ceny jak wyżej......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Miało być Matagi ale grzechem zaniedbania było by ominąć taką okazję...dzięki BazyL za info Wybór padł na RXF-8LB-762Wydał mi się słuszny na normalne okonie.kropki i dropsa za sandałem.Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym blankiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 wg mnie Suzuki do Drop-Shota , to nie jest najlepszy kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 macie juz czterech ? jak coś to się chętnie podłącze , dla mnie xzoga 7kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Kaczor mam kij na tym blanku zrobiony na szczupaka na lekko główki 5/6 g plus pulse shad/ 7 cm/ kopyto 3" Seebile 9 cm do masy całkowitej ca 12 do max (14 g Sebille Sick 9 cm ) pod plecionkę lub mało rozciągliwą żyłkę , woda stojąca lub minimalnie płynąca . Cel podrywanie / granie gumą w toni za szczupakami ca 2-3 kg . Na razie po testach bez ryby , ale jedno już wiem do opadu / rzeka kanał /płynący do główek ca 10-17-g lepiej mi się spisuje Matagi SS ML . Natomiast suzuki lepiej do woblerów / żelastwa / guma leniwie w toni itd ....... Myślę że lepszy będzie do Twoich zadań może Matagi SS L lub coś z Kraaga XF 7/10 lb kierunek sandacz pstrąg/ mocno ten 762 8 lub nieco lżej 702 6 Pozdrawiam Maciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Byłbym chętny na jeden blank suzuki do 6lb. Proszę o priv jeśli zbiorowe zamówienie dojdzie do skutku. Pozdrawiam i czekam na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Czy ktoś mi powie gdzie można znaleźć stronę tego producenta,bo jakoś nie wierzę ,że nie ma w dobie internetu swojej strony.Lub ja nie mogę znaleźć. Edytowane 3 Lutego 2017 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 a no nie ma tylko dystrybutor AlphaTackle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kamil,o dystrybutorach to wiem,ale czy to nie dziwne ,że nie ma strony do producenta ,kontaktu ,itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 nic dziwnego, wykupili wraz z prawami do wizerunku i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Czy ktoś mi powie gdzie można znaleźć stronę tego producenta,bo jakoś nie wierzę ,że nie ma w dobie internetu swojej strony.Lub ja nie mogę znaleźć. Nic dziwnego Lepsze kwiatki potrafia powymyslac w kraju kwitnacej wisni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Wykupili,czy może to firma córka? Bo myślę ,że jak by wykupili to w archiwach internetu by został jakiś ślad,jak po shikarim,ATC itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 ja to myślę, że Suzuki nie miał kasy na uruchomienie produkcji, dogadał się z nimi i taki finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Może i tak Kamilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 nie wiadomo, może to koledzy z podstawówki, albo z sąsiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Myślę,że to trochę wytwór głównego dystrybutora. Nazwa SUZUKI,jak i inne kawasaki ,by była znajoma w EU.Pewnie się mylę. Ale czy są dostępne te blanki gdzieś w USA,AUSTRALII,lub choćby Japonii? Podlinkujcie. Edytowane 3 Lutego 2017 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Suzuki to nazwisko autora koncepcji w JP przez dłuższy czas wisiała pozycja w jednym ze sklepów RB, ale pusta, teraz już zniknęła, widziałem może ze dwie sztuki na Yahoo tam znacznie popularniejsze są blanki Justace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Kamil,to wszystko wiem. Tylko mnie dziwi fakt,że o takich fajnych blankach rodem z pod Góry Fuji nie ma nic wiadomości,poza dystybutorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) pewnie więcej jest takich perełek np. "Magnum Craft", czy "Designo" Edytowane 3 Lutego 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Jasne,od ch.... jest różnych blanków na alii,wystarczy trochę do nich dorobić otoczki ,tak jak zrobili Ukrainianie z Suzuki i My się będziemy podniecać.Tak samo jak z wędkami Mazura,lub kocią łapą Zbyszka.Wystarczy fajny blank przezbroić,zmienić uchwyt itp. i legenda o tych kijach idzie w świat.A póżniej dzwonią do mnie zawodnicy z pierwszej ligi i mówią,,,zrób mi 6kę Mazura,,, -pytam,,na jakim blanku chcesz tą 6kę?,,odp.Nie wiem,taką jak Mazura. A skąd ja do K....... nędzy mam wiedzieć na czym jakiś Mazur robi wędki,jak nigdy nie chce ujawnić Swojej tajemnicy. Edytowane 4 Lutego 2017 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Tak samo jak uwielbiam ingerować w blanki,ciacham je z dołu,góry (dobrze,że nie po długości). I taki właśnie blank(cięty) powinienem nazwać jakoś Kogut czy coś?Nie, mówię klientowi ,że robimy np. na jakimś Phenixie czy innym Batsonie przyciętym do Jego potrzeb,ale nie robię do tego otoczki,że to moje wędki.Mówię konkretnie z jakiego blanku ,będzie powstawać ta wędka. Kamil,cały czas mi tylko chodzi o jakąś informację na temat producenta tych blanków. Edytowane 4 Lutego 2017 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi