miramar69 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ... u nas na obecną chwilę nie ma tych blanków , a te które były to prototypy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 Miał już ktoś styczność z nowymi blankami suzuki z pełną szczytówką? Właśnie widziałem na facebooku art-rodu że coś takiego się pojawiło na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) Panowie jaki blank pod dłubanie okoni? Główki 1-4 g plus Kajtek 2', najlepiej cos koło 7 stóp długości, nawet ciut dłuższy. Zależy mi tez zeby mial trochę mocy w dolniku na przytrzymanie ryby kolo 40 cm aby nie szła gdzie chce. Czy suzuki rxf 4lb 681 pro bedzie dobrym wyborem? Czy może RXF-3LB-762-PRO? Edytowane 9 Października 2021 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Jeden i drugi ogarnie taki zakres przynęt. Rxf 4lb 681 pro to długość 2.04m jest krótszy ale według mnie pod jigi, małe gumy lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Uzbroiłem model rxf-16lb,2.44m 12-20lb pod lódkowe bolenie. Na razie wyholował kilkanaście ryb 70+, jakieś przylowione sandacze i pajki. Na sucho robi wrażenie delikatniej, ale moc posiada. Blank smukły, bardzo płynne ugięcie choć ma spigocie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 ... bo blanki budowane na spigotach są smuklejsze i dają wrażenie delikatniejszych...poza tym według mnie maja płynniejsze przejście ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Witam Czy aby na pewno ten model jest na spigocie ? Mam dwa z tej serii RXF 702 6 i 762 8 i nie są na spigocie . Są bardzo dobrze spasowane , obrobione . lakierowane , smukłe , itd ... ale nie ma tam takiego łączenia .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Mi to wygląda na spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) ... Edytowane 11 Października 2021 przez patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 To nie jest spigot. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Czyli się nie znam...wiem za to jak to użyć ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Ta omotka może wprowadzać w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Czyli się nie znam...wiem za to jak to użyć ????Hah, dokładnie. Jak nie myli Ci się cześć 'męska z' 'żeńska' to niczym bym się nie przejmował ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Panowie jaki blank pod dłubanie okoni? Główki 1-4 g plus Kajtek 2', najlepiej cos koło 7 stóp długości, nawet ciut dłuższy. Zależy mi tez zeby mial trochę mocy w dolniku na przytrzymanie ryby kolo 40 cm aby nie szła gdzie chce. Czy suzuki rxf 4lb 681 pro bedzie dobrym wyborem? Czy może RXF-3LB-762-PRO? Mam ten model 3LB-PRO i jak dla mnie to 4g plus gumka to chyba max dla tej wędki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Cześć Koledzy. Mam pytanie do posiadaczy modelu 4lb 602. Jakie gramatury przynęt Wam obsługuje, oraz w ile przelotek uzbroiliście go, jakiej długości dolnik optymalnie przy takiej dł. wędki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Panowie orientuje się ktoś kiedy będą w sprzedaży długie blanki suzuki?Widziałem że są już prototypy.Myślę nad patykiem pod bolki na ten sezon i nie wiem czy czeka..coś tam kiedyś słyszałem że w 2022 mogą się pojawić.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Z racji niedostępności blanków 3lb PRO oraz chyba większą uniwersalnością wersji 4lb PRO stoję przed wyborem:RXF-4lb-681-PRO lub SUZUKI RXF-4LB-601-PRO Mógłbym prosić kogoś kto miał do czynienia z powyższymi o kilka słów różnic między nimi ?To ma pracować w zakresie 1-5 gram plus smukła 2-3" gumka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 4lb pro za nic w świecie nie pozwala na komfortowe czucie opadu z glowkami 1-2g. Dopiero 2,5g a najlepiej 3g plus 2 cale czuć fajnie w łapie. Rzucić rzucisz ale poniżej tych 2,5g jest glucho.Chyba lepiej iść w 3lb pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 19 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Co do 601 4lb pro to główka 1,5 g już dosyć fajnie czuć ale mam zbrojonego w delfina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zdrowia- szczęscia w Nowym Roku dla Kolegów wędkarzy!!Nowy Rok nowe pomysły. Mam pytanie do znawcow blanków suzuki. Czy te blank suzuki 702 12lb opisany do 18g nada sie do szarpania twichami i jerkami o wadze do 20g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Cześć jeżeli szukasz blanku pod woblery twichowe to lepiej sprawdzi się kij na blanku Suzuki Rxxf 701 14lb. Tylko to jest blank w jednym kawałku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Interesują mnie tylko 2 składy, chyba,że jakieś inne propozycje pod takie łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Pany czy kijaszek na blanku rxf 4 lb albo wersja rxf 4 lb pro poda tego 1 grama skupionej masy na sensowną odległość ? Oglądałem jakieś filmiki i gnie się się ten blank ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Przy główce 1g plus mała gumka leci i da się łowić ale tak od 2g to już pełnia szczęścia. Ja mam 4lb pro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Witam, szukam opisu do jakich zadań nadaje się kij o blanku suzuki rxxf pro 10lb, 213cm w jednym kawałku. Czy będzie się nadawać pod pstrąga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi