Skocz do zawartości

Blanki Suzuki

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...

Panowie jaki blank pod dłubanie okoni? Główki 1-4 g plus Kajtek 2', najlepiej cos koło 7 stóp długości, nawet ciut dłuższy. Zależy mi tez zeby mial trochę mocy w dolniku na przytrzymanie ryby kolo 40 cm aby nie szła gdzie chce. Czy suzuki rxf 4lb 681 pro bedzie dobrym wyborem? Czy może RXF-3LB-762-PRO?

Edytowane przez Lucas

Uzbroiłem model rxf-16lb,2.44m 12-20lb pod lódkowe bolenie. Na razie wyholował kilkanaście ryb 70+, jakieś przylowione sandacze i pajki. Na sucho robi wrażenie delikatniej, ale moc posiada. Blank smukły, bardzo płynne ugięcie choć ma spigocie

• Like 1

Witam

Czy aby na pewno  ten model jest na spigocie  ? Mam dwa z tej serii  RXF  702 6  i  762 8   i nie są  na spigocie  . Są  bardzo  dobrze spasowane  , obrobione  . lakierowane , smukłe  ,    itd  ... ale nie ma tam takiego łączenia  ....

• Like 1

Panowie jaki blank pod dłubanie okoni? Główki 1-4 g plus Kajtek 2', najlepiej cos koło 7 stóp długości, nawet ciut dłuższy. Zależy mi tez zeby mial trochę mocy w dolniku na przytrzymanie ryby kolo 40 cm aby nie szła gdzie chce. Czy suzuki rxf 4lb 681 pro bedzie dobrym wyborem? Czy może RXF-3LB-762-PRO?

Mam ten model 3LB-PRO i jak dla mnie to 4g plus gumka to chyba max dla tej wędki

• Like 1

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...

Panowie orientuje się ktoś kiedy będą w sprzedaży długie blanki suzuki?Widziałem że są już prototypy.Myślę nad patykiem pod bolki na ten sezon i nie wiem czy czeka..coś tam kiedyś słyszałem że w 2022 mogą się pojawić.Pozdrowionka

• 2 miesiące temu...

Z racji niedostępności blanków 3lb PRO oraz chyba większą uniwersalnością wersji 4lb PRO stoję przed wyborem:

RXF-4lb-681-PRO lub SUZUKI RXF-4LB-601-PRO 

Mógłbym prosić kogoś kto miał do czynienia z powyższymi o kilka słów różnic między nimi ?

To ma pracować w zakresie 1-5 gram plus smukła 2-3" gumka.

• 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...