Karpiu95 Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 raczej pod sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Witam, szukam opisu do jakich zadań nadaje się kij o blanku suzuki rxxf pro 10lb, 213cm w jednym kawałku. Czy będzie się nadawać pod pstrąga?Do pstragowania szukaj wersji z pojedynczym 'X' czyli RXF ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 To zależy. Jak pod obrotówki i woblery to RXF. Ale jak pod wobki twitchingowe to jak najbardziej RXXF-10lb-701 pro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Duża rzeka, duży nurt. Głównie pstrąg i brzana, drógie zadanie to sandacz z brzegu na woblery. Szukac rxf ? Czy jednak wejść w rxxf pro 10lb ? Edytowane 4 Lipca 2023 przez Michał.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 4 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 (edytowane) Może zamiast Suzuki pomyśl nad Fishing Art Blaas Slim Nano 15lb (długość wedle uznania) Edytowane 4 Lipca 2023 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 (edytowane) Duża rzeka, duży nurt. Głównie pstrąg i brzana, drógie zadanie to sandacz z brzegu na woblery. Szukac rxf ? Czy jednak wejść w rxxf pro 10lb ?Jak duża rzeka to 2,13m długości to raczej będzie za krótko. Więc nie masz wyjścia pozostaje RXF. No i nie wiem jak chcesz połączyć pstrąga i brzanę oraz sandacza z brzegu na woblery jednym kijem. Pod sandacza 10lb będzie na pewno za słabo i to dużo za słabo. ( rzeka ,nurt, wobler, sandaczowy twardy pysk) Edytowane 5 Lipca 2023 przez skalek-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniolo87 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Wybór długości blanku, dziś złamałem swój suzuki 4lb ???? cóż chyba zmęczenie materiału, poprostu strzelił przy zaczepianiu przynęty o uchwyt. Niestety 4lb 203 jest niedostępny ????♂️???? moje pytanie brzmi jaka jest różnica w pracy blanku 4lb 203 a 4 lb 183cm. Jest jakiś fachowiec który mi pomoże?? Watro kupić krótszy?? Będzie działał tak samo jak mój stary?? Czy czekać az pojawi się dłuższy model. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 W jakim miejscu strzeliła wędka ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Wybór długości blanku, dziś złamałem swój suzuki 4lb cóż chyba zmęczenie materiału, poprostu strzelił przy zaczepianiu przynęty o uchwyt. Niestety 4lb 203 jest niedostępny ♂ moje pytanie brzmi jaka jest różnica w pracy blanku 4lb 203 a 4 lb 183cm. Jest jakiś fachowiec który mi pomoże?? Watro kupić krótszy?? Będzie działał tak samo jak mój stary?? Czy czekać az pojawi się dłuższy model. Proszę o pomocPraktycznie to samo tylko krótszy. Jeżeli nie przeszkadza Ci długość 1,82m to śmiało możesz brać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 CześćJakie realne różnice użytkowe między RXF-3LB-762 a RXF-3LB-762 PRO. Szukam czegoś pod smukłe paprochy na główkach 1-3g. Coś, co uzupełni mi Suzuki RXF-6LB-702. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Niedługo pojawi się Suzuki 9'6 12lb 3/4 oz, typowo boleniowy blank na spigocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Noto bardzo fajna informacja i blank ktory wielu osobom podpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 RXF-3lb-762 pro i ten bez pro to dokładnie te same blanki. Różnica jest w tym , że wersja pro jest nie szlifowana i bez warstwy lakieru. przez co jest minimalnie lżejszy i szybszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 No ciekaw jestem nowego blanku - w tym tygodniu go może podjadę oglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Npacho Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Witam, kolegów :-) Szukam jakiegoś fajnego blanku pod sandacza.Tak na pierwszy raz do samodzielnego złożenia wędeczki :-)Coś szybkiego 5-18 gr. w długości 2,20 do 2,40Nie będę ukrywał, że na pierwszy raz chciałbym coś tańszego, jednak nie kosztem jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 http://www.fishingcenter.com.pl/blanki/mj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Npacho Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Z tych to w sumie tylko ten MJ 2,13 5-18 X/F Med/L co prawda troszkę krótki, wolałbym 2,4.Cena bardzo niska a jak z jakością ?Podejdzie pod sandacza, główki 6-9 gr zdarzają się też przyłowy sumkowe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Miałem ostatnio w ręce ten blank jak poszedłem na Black Friday do FC. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Na sandacza na lekko jak najbardziej powinien się nadać. Nie wiem jak to się dzieje że te blanki kosztują tyle ile kosztują ale obawiam się że Irek niedługo się skapnie, ceny przysoli i się skończy dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Miałem ostatnio w ręce ten blank jak poszedłem na Black Friday do FC. Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Na sandacza na lekko jak najbardziej powinien się nadać. Nie wiem jak to się dzieje że te blanki kosztują tyle ile kosztują ale obawiam się że Irek niedługo się skapnie, ceny przysoli i się skończy dobre Myślisz, że strzeli sobie w kolano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Nie wiem, nie znam sie na tym biznesie ale w relacji cena-jakosc te blanki sa po prostu bezkonkurencyjne na obecnym rynku... i nawet jak zdrożeją o polowe dalej takie beda wiec... ale to niedobra o tym pisac na forum publicznym jeszcze ktos doniesie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 PLN się umocnił, więc zysk w PLN wzrósł i - tymczasowo - ryzyko podwyżki nie jest materialne wg mnie (skoro do tej pory jej nie było, a podstawy były 'solidniejsze'). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Ma ktoś kij na tym blanku:https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blank-SUZUKI-Japan-RXF-14lb-962-PRO%2C-7-21g%2C-290-cm%2C-Spigot/1534???Jak patrzę na grupę Trocie w morzu to mnie kusi. Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Tomasz Dyduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 (edytowane) Ma ktoś kij na tym blanku:https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blank-SUZUKI-Japan-RXF-14lb-962-PRO%2C-7-21g%2C-290-cm%2C-Spigot/1534 ??? Jak patrzę na grupę Trocie w morzu to mnie kusi.Sprzedam ci lamiglasa si1122m i Ci od suzuki będą Ci zazdraszczać... Edytowane 11 Grudnia 2023 przez Sławek77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Sprzedam ci lamiglasa si1122m i Ci od suzuki będą Ci zazdraszczać...Nie był bym tak do końca tego pewien xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 11 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Sprzedam ci lamiglasa si1122m i Ci od suzuki będą Ci zazdraszczać...Dzięki, ale na razie mój snobizm i przywiązanie do Suzuki na to nie pozwalają :-)Ale przemyślę. Podeślij fotki na PW, opisz kto i z czego zrobił no i jaka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi