slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Może zamiast tymczasowo zamykać wątek, lepiej tymczasowo zamknąć prawo do pisania "coponiektórym" ? Edytowane 3 Marca 2015 przez slawek_2348 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Popieram i zgłaszam siebie, dlaczego osoby niewinne mają być pokrzywdzone. Edytowane 3 Marca 2015 przez anpart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Popieram i zgłaszam siebie, dlaczego osoby niewinne mają być pokrzywdzone.Skrucha i szczera chęć poprawy? I jeszcze jedno małe słowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 anpart Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Skrucha i szczera chęć poprawy? I jeszcze jedno małe słowo... Przepraszać nie będę a napisałem to po to aby inni mieli odblokowany watek https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CiG2m1AjL48 Edytowane 3 Marca 2015 przez anpart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seiken Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Qwa w takim wątku powinno być zero polityki , religii itpa nie którzy tego nie ogarniają i nie mam tu akurat na myśli kolegi anapart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomrusz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Popieram i zgłaszam siebie, dlaczego osoby niewinne mają być pokrzywdzone. Też siebie zgłaszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kokosz77 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Kolego anpart Fajne te zdjecia wstwiles w :jerkabait sie smieje", Ja sie usmiałem jak na watek przystalo .Wiekszosc dowcipów obraz uczucia religine , polityczne , dobrego smaku i nie wiem czego tam jeszcze ....jedno mnie przeraza CENZURA wróciła . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 A z czego niby można się śmiać , jak nie z polityki , religii i dobrych obyczajów ?Milipa . Popuść gumę i włącz ten wątek bo sam stajesz się śmieszny . Przepraszać nie musisz. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kokosz77 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) A z czego niby można się śmiać , jak nie z polityki , religii i dobrych obyczajów ?Milipa . Popuść gumę i włącz ten wątek bo sam stajesz się śmieszny .Przepraszać nie musisz.Ostro po bandzie .Uwazaj bo pójdziesz do oficera politycznego na "spowiedz" Edytowane 3 Marca 2015 przez kokosz77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 samwieszkto Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Słuchajcie . To co się tutaj wypisuje a nie traktuje o wędkarstwie jest tak nieistotne że w zasadzie tego nie ma. Mnie nie wzrusza że Milipa wyłączył ten wątek . Raczej mnie dziwi że dał się sprowokować do tego stopnia że chciało mu się nacisnąć ENTER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cóż, ostatni wątek, gdzie można było kawałek gołej dupy pokazać i napisać kurwa, zaraz wyleci w kosmos. Czas wszystkich ubrać w mundurki... Szkoda. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Wątek nie wyleci w kosmos, a zamknąłem jak zaznaczyłem "tymczasowo" i tyle w sprawie wątku. @Samwieszkto jeżeli wydaję Ci się śmieszny proszę bardzo, jeżeli ten wpis poprawił Ci humor nie ma sprawy, jednak na zgłoszenia innych użytkowników o łamaniu regulaminu będę interweniował, nawet jeśli moje poglądy są zgoła odmienne. Dla przypomnienia fragment regulaminu: 1. Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów – szanuj swoich rozmówców i traktuj ich tak, jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano. 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”.5. Przestrzegaj regulaminów obowiązujących na forum oraz zaleceń administratora lub moderatorów. Pamiętaj, że ostateczne interpretacje należą do nich. Wypowiedzi naruszające zasady mogą być usuwane a uporczywe naruszanie zasad obowiązujących na jerkbait.pl może oznaczać usunięcie z grona Użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seiken Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cóż, ostatni wątek, gdzie można było kawałek gołej dupy pokazać i napisać kurwa, zaraz wyleci w kosmos. Czas wszystkich ubrać w mundurki... Szkoda.E tam gołe dupy to nikogo chyba nie obrażają zwłaszcza jak są ładne i ładnie pokazane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ...i żeńskie. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ...i żeńskie. Czepiasz się szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Pozwól, że odpowiem Ci cytatem, anegdotą, ze znanej i cenionej klasyki literatury mongolskiej. Tak właśnie uważam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil Z. Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Cokolwiek by to nie znaczyło, to chyba muszę się zgodzić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ożesz k...a , długa ta zima, wiara się nudzi. Może spotkam gościa z rybami, coś zakupię - jakieś mrożone pstrągi, to będzie temat zastępczy do dyskusji . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ożesz k...a , długa ta zima, wiara się nudzi. Może spotkam gościa z rybami, coś zakupię - jakieś mrożone pstrągi, to będzie temat zastępczy do dyskusji .Józek, no żesz... weź nie prowokuj! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jozi nie pisz o mrożonych rybach bo urazisz mój światopogląd i to zgłoszę , a wiadomo co potem, wątek down... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Józek, no żesz... weź nie prowokuj! A tak k..a kij w mrowisko, zaraz jakiś ortodoks się obudzi i jadu utoczy :D . A co niech się coś dzieje, bo nuda jak fiks.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) no wystarczy jeden wśród tysiąca , a cel jednostki ponad wszystko .... szkoda bo jak dziesięciu kolegów mówi jednemu , że jego żona jest dobra w łóżku ,a on ma odmienne zdanie , to nie warto gościa pytać dlaczego narzeka kiedy inni się cieszą Edytowane 3 Marca 2015 przez pabik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tylko patrzeć, jak wszelkie kawały zaczną być publikowane....tutaj Historia uczy, że każda cenzura podejmująca próbę walki z poczuciem humoru prędzej czy później sama staje się tematem żartów i ostatecznie przegrywa. Bez względu na to, czy owa cenzura ma uzasadnienie i czy owo poczucie humoru nie jest przypadkiem niskich lotów. Tak po prostu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dagon Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Spokojnie. Wątek już otwarty. Temat wieczoru - dowcipy o cenzurze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cristovo Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Aha...to dobrze, bo już chciałem opublikować to tutaj: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Jak już o oscarach mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawek_2348
Może zamiast tymczasowo zamykać wątek, lepiej tymczasowo zamknąć prawo do pisania "coponiektórym" ?
Edytowane przez slawek_2348Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi