slawek_2348 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Może zamiast tymczasowo zamykać wątek, lepiej tymczasowo zamknąć prawo do pisania "coponiektórym" ? Edytowane 3 Marca 2015 przez slawek_2348 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 hahaha"wolność polityczna,wolność wyznaniowa ,masz tu wolność słowa,lecz uważaj na swe słowa..."BTW -kilka lat temu wypełniłem kwestionariusz osobowy(przy rejestracji na forum) dość dokładnie ,tyle że to miało być forum wędkarskie,a nie kółko różańcowe.Ale,skoro już tak jest ,to może łaskawie, moherowe berety, zgłoszą moherowej moderacji wszystkie dowcipy z "cafe", dotyczące innych wiar,ras,seksistowskie....... itp...............aaaaaaaaaa............ zapomniałem -na tym forum obrażane są tylko uczucia moherowej społeczności...........po reszcie można jechać do bólu.Hipokryzja,jak co niedzielę.......jak przy każdym dzionku na czerwono w kalendarzu.....jak przy każdym sakramencie...........ahhahah.Giełdy dopilnować nie umiecie,o facebookowych wątkach w innych działach nie wspomnę..........czekacie tylko na donos,przepraszam ,zgłoszenie,buahahha HIPOKRYCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 tofiku , jednak nawet naruszając uczucia osób wyznających dowolna wiarę nie należy używać zwrotów , ani propagandowych wyrażeń serwowanych masowo przez postkomunistyczna władzę , ani też jej równie nędznego poziomu przekaziory - albowiem stwarza to wrażenie , jakbyś używał jako swoich , nie swoich poglądów To jest postawianie samemu sobie nogi i negowanie własnej inteligencji . Masowe , łatwe , ale u niektórych osób zupełnie niespodziewane .. Moderatorzy są bez zarzutu .. ale jednak mogliby nieco mnie eksponować swoje prywatne anse . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Gdybym miał czas to poszedłbym po popcorn,niestety muszę jechać na ryby. Szkoda.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To skoro otwarty w Cafe to ja sobie dla wprawy zamknę ten 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
slawek_2348
Może zamiast tymczasowo zamykać wątek, lepiej tymczasowo zamknąć prawo do pisania "coponiektórym" ?
Edytowane przez slawek_2348Odnośnik do komentarza
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi