Orni Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 WitamSzukam jakiegoś kręcioła w wielkości 3000 lub 4000. Budżet jaki mogę przeznaczyć to niestety tylko jakieś 200zł. Możecie mi polecić coś rozsądnego w tej kasie? Wiem że nie mogę się spodziewać cudów i nie będzie miał parametrów stelli ale chcę cos najlepszego w tej cenie. Dodam że chodzi o łowienie przynętami do ok 25-30gram.Z góry dziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Daiwa Regal - Z 2500T Made in Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ryobi Applause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Poluj na naszej giełdzie, czasem można trafić dobry młynek w fajnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 ja obecnie mam podobny problem i po przeglądzie wszystkiego rozsądnym wyborem wydaje się SPRO Passion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Spro Passion 740 plus dokup szpulę - np matchową będziesz miał do cieńszych żyłek lub plecionki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Proponuję młynki w bardzo dobrym stanie: - Cormoran CHRONOS AL 11PiF 3000 saltwater plus szpula zapas 200 zl plus PP- Mikado METALBODY 3010 FD plus szpula zapas 150 zl plus PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 czami można na gieldzie ustrzelic zaudera albo red arca w tych pieniążkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ja posiadam dwie sztuki Ryobi Zaubera 3000 na ktore jest 5 lat gwarancji i jestem bardzo z nich zadowolony więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Mam Tica Libra SA 3500 ciutkę ponad Twój budżet,na pewno pociągnie dłużej niż nie jeden Ryobi których rozmiar 3000 (Zauber i klony zaubera itp.) jest przy mały do ''mielenia'' przynętami o wadze 25-30g .Jak by co pisz na priv. Edytowane 3 Marca 2015 przez PablovelLoco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 tak jak chłopaki piszą, śledzić giełde bo mozna trafic cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Albo faktycznie dołożyć te 60 zł i za 260 kupić nowego Ryobi Zaubera 3000, sam ostatnio tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Lub dołożyć 100 i kupić Slammera 260. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nickris Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 poszukaj Ryobi ecusima, niewiele gorszy od zaubera i co ważne można kupić z zapasową szpulą. Tylko musi go dystrybuować Konger nie Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jak pod żyłkę to szukaj slammera jak pod plecionkę to coś zauberopodobnego a jak ma być jeszcze taniej to passion i ecusima się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orni Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dziękuję wszystkim za opinie. Padło na Ecusime Ryobi 4000. Pojechałem pokręciłem nim i zauberem i jeszcze ze trzema innymi i z relacji cena/jakość wybrałem Ecusime. Mam nadzieje że trochę pokręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Mam dwie ecusimy 2000 i 3000 i w tym przedziale cenowym to bardzo dobre kołowrotki, Jak najbardziej powinny Ci się sprawdzić Edytowane 4 Marca 2015 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi