Sebastian Stasiuk Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 witam, chcialbym spedzic Sylwestra nad morzem i rzeka jednoczesnie czy moglibyscie polecic jakies miejsce?chodza mi po glowie:MrzeżynoKołobrzegDarłówko/Darłowo a moze cos innego? z gory dziekuje za wszelkie sugestie pozdrawiam,sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Np. Ustka,Dom Rybaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Akces costam Spa w Dzwirzynie. Albo Neptun w Lebie.Albo Nedre Dalarven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 dziekuje za podpowiedzi,mi jednak chodzi nie o hotel, spac, czy kwatere a raczej o sugestie ktore z miejscowosci najlepiej na taki wyjazd w tym okresie nadaja sie wedkarsko, szczegolnie pod katem rzeki; na ktora z rzeczek moge liczyc na ciekawe wyniki pozdrawiamsebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam, sądzę, że jednak Słupsk. Dwa razy byłem na otwarciu sezonu i zawsze padało dużo ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Witam.Na forum to mój pierwszy post,często śledziłem różne wątki.Łowię głównie w morzu z plaży na spinning {latem inne metody},coraz mniej w rzece.Mieszkam w okolicach Słupska.Jeżeli mogę doradzić,nie polecam Słupi,chociaż to moja ulubiona rzeka.Tegoroczny ciąg tarłowy jest mniejszy niż w poprzednich latach.Jeżeli rzeka w tych okolicach to raczej Łeba,Łupawa.Proponuję polowanie na srebrniaka z zimowej plaży .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 @marek0l, Witam na forum. Śledzę pilnie Twoje posty na FORSie - skarbnica wiedzy o morskich połowach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Slyszalem ze ciag tarlowy w tym roku faktycznie nie dopisal.Srebrny z plazy/lodzi wydaje sie byc ciekawa alternatywa, w kazdym razie mozliwosc sukcesu wieksza niz w rzece. Slupsk, Kolobrzeg...Daniel XRods urzadza wyprawy swoim pancernikiem - jego spytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Stasiuk Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 dziekuje za kolejne porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Marek0l,Witam na forum! Zapraszam oczywiście do aktywnego uczestnictwa na naszym forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam.Na forum to mój pierwszy post,często śledziłem różne wątki.Łowię głównie w morzu z plaży na spinning {latem inne metody},coraz mniej w rzece.Mieszkam w okolicach Słupska.Jeżeli mogę doradzić,nie polecam Słupi,chociaż to moja ulubiona rzeka.Tegoroczny ciąg tarłowy jest mniejszy niż w poprzednich latach.Jeżeli rzeka w tych okolicach to raczej Łeba,Łupawa.Proponuję polowanie na srebrniaka z zimowej plaży .Pozdrawiam Marku cieszę się, że postanowiłeś się do nas przyłączyć... życzę miłego i owocnego korzystania z zasobów oraz zapraszam do współtworzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Dziękuję za bardzo miłe przywitanie na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi