Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witajcie, Na dniach bede operowal moja ceratke przed sezonem pstragowym i mam pytanko. Jakie wymiary ma lozysko w rolce prowadzacej? Moje szumi juz troche. Suwmiarke zapodzialem gdzies po przeprowadzce bo tak bym sobie zmierzyl. No i w sumie drugie pytanie, zmienil ktos tarcze hamulca w swojej ceratce? Ten kawalek filcu.czy co to jest nie bardzo mi sie podoba. Sa jakies z carbontexu godne polecenia? Zdr i milego dnia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 http://jerkbait.pl/topic/33445-team-daiwa-match-3012-rolka-kabłąka/page-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dzieki sliczne, zle wpisalem do szukajki i nic nie wyplula. Zamowilem MR63ZZ i carbonowa tarcze hamulca. Chyba kupie taki Kit z Hedgehog i dorzuce jej lozysk po sezonie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pod szpulą masz łożysko czy tulejkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 W szpuli jak i pod sa tulejki jeszcze, dlatego mysle nad tym setem ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Proste łożysko za 5zł styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 A kojarzysz rozmiary obydwu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Dałem temat wymiany za pierścień na forum....http://jerkbait.pl/topic/6748-tunning-korby-daiwa-cetatecaldiakix/?hl=%2Bdaiwa+%2Bpier%C5%9Bcie%C5%84Do 2000-MR 117ZZ Edytowane 4 Marca 2015 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Lozycho wlasnie wrzucilem i smigam nad wode :-)EDIT: Rolka smiga az mila, szumy ustaly :-) Edytowane 8 Marca 2015 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi