Skocz do zawartości

Sklepy w Polsce z muchami

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, Michał, dasz radę. Friko może na początku stawiać opór, pózniej już pójdzie.

Pozdrawiam.

R.

Romku- Szwalek i Slawek byli duzo wieksi i bardziej uparci ale przegrali z kretesem i lazili za lipkami po kamulcach :D jeden nawet mial wielkiego pstraga, co go przegonil tak ze malo sie nie utopil :D :D :D

Bujo

Ok, Michał, dasz radę. Friko może na początku stawiać opór, pózniej już pójdzie.

Pozdrawiam.

R.

Romku- Szwalek i Slawek byli duzo wieksi i bardziej uparci ale przegrali z kretesem i lazili za lipkami po kamulcach :D jeden nawet mial wielkiego pstraga, co go przegonil tak ze malo sie nie utopil :D :D :D

Bujo

Tak ich przegoniłeś, że do dzisiejszego dnia o muchowaniu w krainie Wikingów opowiadają. To znaczy, że dobrze było :mellow:

Pozdrawiam.

R.

Kryst,

Kiedyś były samobieżne działa przeciwpancerne a teraz są samobieżne sklepy z przynętami muchowymi :lol: Dotrą nawet nad wodę. Roman pewnie sam wszystko robi więc problem ma z głowy. W tym momencie zaczynam myśleć o kolejnym wątku, który chciałbym założyć :D ale już się?boję .... może ktoś inny założy -> pracownia muchowa - wyposażenie.

Pozdrawiam

Remek

Remku,

O tej propozycji nawet nie chcę myśleć. Dlaczego? Byłem na szkoleniu organizowanym przez Szkołę Wędkarstwa Muchowego przy Hurch.pl. Częścią szkolenia było kręcenie much. Instruktor - p. Adam Sikora. Przywiózł tylko podstawowe graty, a było tego tyle, że HEJ! Wtopiłeś się na amen! :lol:

remek nie wiem czy miales okazje obejrzec film pt.: Glowacica Takiej Ryby. o samym filmie wypowiadał się nie bede natomiast bardzo mi sie podobał moment gdy adas rozlozyl swoj przenosny warsztacik i ukrecil muche na konkretna potrzebe :D tuz na dwoda :D

Kryst,

Kiedyś były samobieżne działa przeciwpancerne a teraz są samobieżne sklepy z przynętami muchowymi :lol: Dotrą nawet nad wodę. Roman pewnie sam wszystko robi więc problem ma z głowy. W tym momencie zaczynam myśleć o kolejnym wątku, który chciałbym założyć :D ale już się?boję .... może ktoś inny założy -> pracownia muchowa - wyposażenie.

Pozdrawiam

Remek

Remku,

chciałbym, się nie da, przynajmniej w moim przypadku. Czas nie pozwala... . U mnie kręcą się inne rzeczy. Co do much i wyposażenia pracowni, jeden z moich kumpli powiedział kiedyś niezwykle ważne zdanie- zacznij od wzorcowych much, skatalogowanych, opisujących dokładnie materiały(...). Eksperymenty i kombinacje zostaw sobie na póżniej.

Pozdrawiam.

Roman.