trout master Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zimny uchwyt. Brrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zimny uchwyt. Brrrrrrr. Przecież i tak trzymasz za uchwyt kołowrotka, więc w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 fajnie wyszedl ten uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Fajnie wygląda:-)Czy fore i rear grip pochodzą z Dragona Guide Select, czy gdzieś zamawiałeś te elementy?Tak - elementy rękojeści są zdemontowane ze złamanego Guide Select'a DragonaPolowałem, polowałem, aż udało mi się kupić "złamasa" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Zimny uchwyt.Brrrrrrr. Naprawdę bardzo wygodny i wcale nie jest zimny - uchwyt jest grafitowy i nie ma tendencji do schładzania dłoni (choć w lecie by się przydało).Można go w momencie brania ścisnąć, aż żyłki w dłoni popękają a uchwyt .... cały i zawsze wygląda pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 fajnie wyszedl ten uchwytI paluszek można trzymać na blanku wiesz Marcin o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Przecież i tak trzymasz za uchwyt kołowrotka, więc w czym problem?Nie lubię "zimnych" uchwytów gdy łowię sandacze zimą i pstragi zimą- wiosną. Innych problemów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 I paluszek można trzymać na blanku wiesz Marcin o co chodzi WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nie lubię "zimnych" uchwytów gdy łowię sandacze zimą i pstragi zimą- wiosną.Innych problemów nie ma. To może Koledze się spodoba wędka wykonana przeze mnie na początku lipca S842-2 MHX bardzo fajna okoniówka i pstrąga pewnie nie jednego mogłaby pokonać.Uchwyt IPS16 w cieplutkim korku - brak styczności dłoni z elementami "zimnymi" Dodatkową zaletą tego rodzaju uchwytu jest jego minimalna waga, nadaje się bdb. do budowy delikatnych i lekkich blanków, choć bez problemu mieści stopkę Shimano 4000 czy Zaubera 4000 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jednej z swoich patyków mam tego ips'a super wygodny. Podobny do tego z fotek wygodniejszy niż trzymanie za stopke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Trafił do mnie ostatnio spinning Anos'a do przezbrojenia.Fajna wędka do miotania niewielkimi przynętami.Oryginalne uzbrojenie - rękojeść dł całkowita prawie 49cm, przelotki PacBay całość ramka V od 25 do 7 (6) i "odwrotnie" zamontowany uchwyt kołowrotka Do wykonania wędki nie można mieć zarzutu, ale dzisiaj uzbrajamy takie kije już trochę inaczej.Waga przelotek powoduje jednak dłuuugie bujanie się blanku po wyrzucie przynęty. A rękojeścią można "smyrać" na rybach sąsiada po .... brzuchu Właściciel wędki zażyczył sobie przezbrojenie całkowite:przelotki mają zejść z wagą - dajemy KR-H, rękojeść ma mieć max 40cm i uchwyt SKSS w dzielonej rękojeści z Brula Na razie mam zdemontowaną rękojeść i przygotowane do wytoczenia plastry Brula + korkogumę I .... czekam na resztę zamówionych komponentów. CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Minęły dwa dni i ....... tak się prezentuje nowy dolnik AnosaKorek Brunt, korkoguma + uchwyt SKSS16Miejsce po "starej" rękojeści straciło kolor blanku i wygląda teraz to słabo - ale w planach ma się to zmienić ...czekam na dostawę zamówionych komponentów z BRC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Szybki skubaniec z Ciebie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Szybki skubaniec z Ciebie:-)Szału nie ma ... składam spokojnie, bo brak mi pozostałych komponentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Anos przed lakierowaniem.Omotki w kolorze pięknego różu - ale będzie się właściciel kija cieszył Po lakierowaniu mają być w kolorze blanku mam nadzieję , że mnie Koledzy nie wkręcili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Anos przed lakierowaniem.Omotki w kolorze pięknego różu - ale będzie się właściciel kija cieszył SAM_2183.JPGSAM_2184.JPGSAM_2185.JPGPo lakierowaniu mają być w kolorze blanku mam nadzieję , że mnie Koledzy nie wkręcili ważne, że to nie będzie tzw. "świński róż". A po lakierowaniu wyjdzie "dostojny" burgund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 ważne, że to nie będzie tzw. "świński róż". A po lakierowaniu wyjdzie "dostojny" burgund.A może kolor będzie taki jak w St.Croix Pearl Avid ???Dostojny kolorek dla prawdziwego wyjadacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 A może kolor będzie taki jak w St.Croix Pearl Avid ???Dostojny kolorek dla prawdziwego wyjadacza jutro "wielkie" lakierowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pierwsza warstwa lakieru położona Kolor na omotkach wyszedł dokładnie taki jaki powinien (w kolorze blanku) A cała wędka Anos SP-G II 903 wygląda tak: Wtopy z kolorem więc nie ma. Kolega Dąbek111 miał rację nici kolorystycznie dobrane idealnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jacuś, fiu fiu. Szmaszny kijek, mniam. Good job Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jacuś, fiu fiu. Szmaszny kijek, mniam. Good job Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2Dzięki za dobre słowo.Mam nadzieję, że właściciel też będzie zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Kijek wyszedł bardzo fajnie, a lakier położony pierwsza klasa Możesz powiedzieć na jakich obrotach suszysz i jakiego lakieru używasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pewna ręka do kładzenia lakieru. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pewna ręka do kładzenia lakieru. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Kijek wyszedł bardzo fajnie, a lakier położony pierwsza klasa Możesz powiedzieć na jakich obrotach suszysz i jakiego lakieru używasz ? Lakierowanie przyprawia mnie o największy stres w całej zabawie z Rodbuilding'iem Lakieruję i suszę na tej samej maszynce z 20obr/min. Wcześniej stosowałem do lakierowania 10 obr/min. ale moim zdaniem 20 jest dużo lepsza.Do suszenia mogłoby być 5 - 10 obrotów, ale 20 w niczym nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ładnie i zgrabnie wykonana wędeczka ślady po operacji praktycznie niewidoczne na fotkach,niteczka dobrana perfekt a orginalny lakier został na kiju i to jest wielki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi