Sinopapużasty Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Oj dawał popalić...łokieć aż do teraz mnie boli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Do kompletu dorzucam jeszcze fotkę z ugięcia wykonanego przez Jacka MHX'a Cieszy oko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Po wielu perturbacjach zakupowych MHX P844 monoblank wreszcie ukończony. 213cm w jednym kawałku ( SKSS16 + Fuji Alconite na Topie Fuji SiC ) Czyli bez żadnych wodotrysków, ale solidnie i niejednemu sandaczowi zapewnie zajdzie ten zestaw za skórę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dokladnie ... nie jeden 40stak dostanie po zebach haha:) Biomasterek fb 4000 i to bedzie to ... :)dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabciu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fajne zestawienie dolnika , w prostocie siła i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesny01 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Fajna dzida ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Sliczniutki taki w stylu Aetos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 @noname blank to mhx s842-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Do kompletu dorzucam jeszcze fotkę z ugięcia wykonanego przez Jacka MHX'a Cieszy oko Trzymanie rybki na tym kijku to poezja . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 @noname blank to mhx s842-2? Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 A powiedz jak wygląda ten blank w dolnym zakresie cw, np przy małej jaskółce fin-s lunker city 6 cm na główce 2,5 gr. Idzie rzucić i podziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Paproszkiem na gramowej główce w zestawie z żyłką 0,12 mm rzuca bez problemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dawno nic nowego nie wstawiałem, to może dzisiaj pokażę wędkę zbudowaną pod klenio/jazia na krakowską Wisłę Wędka zbudowana na blanku ST1081 MHX 275cm 2-6lb i do przynęt 3-10gram. Najpierw zostały skompletowane komponenty i wytoczone elementy rękojeści. Korek brunt + korkoguma, SKSS16, kpl.przelotek Fuji Alconite, a na szczyt Fuji SIC. Później kilka dni przymiarek , ustawiania, klejenia, omotkowania, lakierowania i oto efekt końcowy I parę fotek bardziej szczegółowych Ach kiedy nadejdzie już wiosna 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Jacek jak zwykle perfekcyjnie, nuda.a.a ....... . Pozdrawiam.Ja też czekam za wiosną !!! Edytowane 20 Stycznia 2016 przez slawmen5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 OOO skubany Zobaczcie na te omotki Jacku - jestem pod wrażeniem - mi daleko do takiego ideału Perfekcyjne !! Pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Piękna robota i blank zacny ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ładny projekcik Jacku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Ja nie wiem jak On poziomuję ten lakier ...ja go gładzę i gładze i gładze ,a taki mi nie wychodzi.Normalnie RESPECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dziękuję Koledzy za miłe słowa ważne by właściciel wędki był zadowolony no i .... by wędka była fartowna Ja nie wiem jak On poziomuję ten lakier ...ja go gładzę i gładze i gładze ,a taki mi nie wychodzi.Normalnie RESPECT Z " poziomowaniem" lakieru to nie jest nawet takie trudne - ja lakieruję zawsze na dwa razy, pierwszą warstwą jedynie przesączam nici by wchłonęły lakier i "złapały" przelotkę, a druga warstwa (po ~ 12h) pokrywa nierówności pierwszej warstwy i .... sama się poziomuje. Ważne by lakier nie był za gęsty, czasami do dwóch mieszanych składników lakieru (po 1ml) na sam koniec daję jedną, dwie kropelki Acetonu i staram się szybko nakładać lakier na omotki.Lakieruję jednak na silniczku 20 obr/min i taka prędkość wydaje mi się idealna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Świetna robota podziw ..... :D jestem ciekaw ile mi czasu zajmie dojście do takiej perfekcji... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wy się omotkami podniecacie na zdjęciu? Ja to widziałem na żywo. Jacek jest jak zegarmistrz, z lupą nie znajdziesz niedoskonałości.Jakby nie bezlitosna ekonomia to bym już lecial zamawiać pstrągówkę. Ale przyjdzie na to czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Aha tu tkwi tajemnica Mam coś do polakierowania - i pierwszy raz sprawdze jak to się robi na dwa Zobaczę co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wy się omotkami podniecacie na zdjęciu? Ja to widziałem na żywo. Jacek jest jak zegarmistrz, z lupą nie znajdziesz niedoskonałości.Jakby nie bezlitosna ekonomia to bym już lecial zamawiać pstrągówkę. Ale przyjdzie na to czas...szczęściarz pracę mistrza w łapkach miał ...... :D jest się czym podniecać bo praca mistrzowska ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Koledzy nie przesadzajcie po prostu zdjęcie wyszło dobrze - lepiej niż w rzeczywistości.Jak chcecie pooglądać super zrobione wędki, to zapraszam do Galerii Rodbuildingowej użytkowników jerkbait.pl - jest tam kilku mistrzów w tym fachu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi