pablo208 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Koledzy nie przesadzajcie po prostu zdjęcie wyszło dobrze - lepiej niż w rzeczywistości.Jak chcecie pooglądać super zrobione wędki, to zapraszam do Galerii Rodbuildingowej użytkowników jerkbait.pl - jest tam kilku mistrzów w tym fachu. Jaki skromny Oj Jaco przecież mowimy jak jest Jeśli uważam cos za średnie,lub marne, nie wypowiadam się - tu z chęcią komentuję ,ponieważ uważam , że robisz w ch.. ładne,estetyczne i perfekcyjne wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Dawno nie zaglądałem, a tutaj jakość i styl zachowane na najwyższym poziomie Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Hubertus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Czekając niecierpliwie na dostawę zamówionych blanków z BRC,w międzyczasie powstał spinning pod leciutkie przynęty i wielgaśne okonie . S871-2MHX czyli całe 220cm, pod przynęty 1-6g, moc 2-6lb. Tym razem padło na uchwyt IPS16, kpl. przelotek nie bojących się plecionki Fuji Alconite (od 20 do 4,5) + Top Fuji SiC.Rękojeść korkową + fighting butt mieszany (korek naturalny + różne rodzaje brull'a). Pierwsze przymiarki. Takie rękojeści bardzo lubię (leciutkie i wygodne dla dłoni)Ponieważ brakło miejca pomiędzy korkami rear grip'u na naklejkę z opisem wędki ... naklejkę potraktowałem nożyczkamiWaga wędki 85 gram, do tego leciutki kołowrotek i woda pełna okoni - czego chcieć więcej 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Super wykonanie, bardzo podobają mi się elementy z korka copano i to przejście z panterki do burnta zarąbiste Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Wpadł mi w rączki ostatnio korek brul tiger (pojawił się ostatnio w BRC) Bardzo efektownie wyglądający i ....w końcu nie mogłem mu się oprzeć a to przymiarka rękojeści w tygryska 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Czad! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A tak Tygrysek prezentuje się na gotowym kiju. ST1142MHX 290cm 5-14g 4-8lb dla mnie ideał jaziowo/kleniowybez problemy radzi sobie z przynętami boleniowymi "na lekko" jak i konkretniejszym przyłowem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Lakier bardzo ladny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Pogoda za oknami jaka jest wszyscy widzą - czas się uzbroić pod klenio/jazia, sezon tuż tuż. Długa wędka do miotania leciutkich przynęt ST1262MHX 320cm 4-8lb 3-14gram tym razem będzie rękojeść dzielona z korka + DPS17 I oto wędka w całej okazałości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Fajnie się zgrały kolorki nici gun smoke i czerwony ale korek na rear gripie innej klasy niż reszta bardzo się rzuca w oczy nie żebym się czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Z korkiem naturalnym jest czasami problem po nałożeniu Cork Seal'a - jedne elementy bardziej go chłoną i ciemnieją mocniej, inne ciemnieją minimalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Z korkiem naturalnym jest czasami problem po nałożeniu Cork Seal'a - jedne elementy bardziej go chłoną i ciemnieją mocniej, inne ciemnieją minimalnie.Podobnie miałem z tygryskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jacek napisz kilka słòw o blanku z ostatniego projektu. Jakiej wielklści wobek to jego max? Testowałeś coś już? Jaka akcja?Fajne gripy, pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jacek napisz kilka słòw o blanku z ostatniego projektu. Jakiej wielklści wobek to jego max? Testowałeś coś już? Jaka akcja?Fajne gripy, pozdro.Wędka była zrobiona dla Kolegi z forum - po pierwszych testach ma on zdać relację ......Musimy cierpliwie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jaco ,a takie pytanie techniczne. Czy kij tej dlugości udalo Ci się dobrze wyważyć dzieloną rękojeścią z naturalnego korka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jaco ,a takie pytanie techniczne. Czy kij tej dlugości udalo Ci się dobrze wyważyć dzieloną rękojeścią z naturalnego korka ?Przy Zauberze3000/RedArc10300 środek ciężkości wypada na początku foregripu - więc udało się jak najbardziej Cała rękojeść ma 48cm, od stopki kołowrotka do końca wędki jest 36cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zapytałem ,tylko i wyłącznie dlatego ,iż mam problem z odpowiednim wyważeniem elitki 290cm 12lb. W korku naturalnym najlepiej mi się podoba ,ale wydawało mi się , że nie wyważy mi kija - a tu "suprajs" Dziękuję Jacku za odp. Człowiek się uczy non stop Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Twoja elitka, to też leciutki blank, a przy tym 30cm krótszy. Jeśli dałbyś tak jak ja ~ 36cm od stopki kołowrotka do końca wędki to na bank kołowrotek ~ 300g będzie wędkę dobrze wyważał. No chyba, że polecisz setem przelotek 30-20-16-12 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ,nie Od 25 zacząłem ..nie podoba mi się seryjne zbrojenie tych kijków Za wielkie te przeloty i za cięzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jacek ,pytanie zupelnie z innej beczki. Powiedz drogi kolego jak ubieraleś p844-2 w ramkę Y ? Pytam ponieważ ,mam 4 sztuli L5 alconitów i chętnie swojego bym uzbroil wlaśnie w te przelotki tzn Y. Szkoda aby się tak marnowały leżąc Chętnie zaczał bym od Y25 pozniej nie wiem ... a na koniec w tunel dal bym L5 własnie Będe wdzięczny za info . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jacek ,pytanie zupelnie z innej beczki. Powiedz drogi kolego jak ubieraleś p844-2 w ramkę Y ? Pytam ponieważ ,mam 4 sztuli L5 alconitów i chętnie swojego bym uzbroil wlaśnie w te przelotki tzn Y. Szkoda aby się tak marnowały leżąc Chętnie zaczał bym od Y25 pozniej nie wiem ... a na koniec w tunel dal bym L5 własnie Będe wdzięczny za info . PozdrawiamJak najbardziej piąteczki pasują (tylko jeśli będziesz łowił w temp. poniżej zera, mogą blokować już plecionkę)Ja bym proponował Ci secik 25Y-16Y-10Y-7Y-6L-5-5-5 + Top 5,5 lub 5ewentualnie możesz dać szybszy stożek 25Y-16Y-8Y (8Y a nie Y 8JL) 7L- 5,5 -5-5-5 + Top 5,5 lub 5 Pozdrawiam (jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to wal na Priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jak najbardziej piąteczki pasują (tylko jeśli będziesz łowił w temp. poniżej zera, mogą blokować już plecionkę)Ja bym proponował Ci secik 25Y-16Y-10Y-7Y-6L-5-5-5 + Top 5,5 lub 5ewentualnie możesz dać szybszy stożek 25Y-16Y-8Y (8Y a nie Y 8JL) 7L- 5,5 -5-5-5 + Top 5,5 lub 5 Pozdrawiam (jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to wal na Priv)Dziękuję Jacku - za wyczerpującą odp.Szkoda ,bo w BRC nie ma tych przelotek na stanie Trza " szukać gdzie indziej. Raz jeszcze dziekuję Jacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Następna wędka będzie na blanku, którego jeszcze e Wędkach Voldemorta nie prezentowałem ST1022MHX 260cm 5-14g 4-8lb.Uchwyt tym razem TVS16 + minimy4+ rękojeść mieszana foregrip z pianki Eva, rear grip z BruntaWędka będzie współpracowała z RedArc'kiem - więc wykończenia będą w czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Za szybko kliknąłem i ..... poleciała niedokończona prezentacja A więc ST1022MHX cd. wykończenie w czerwonym metaliku - np.RedArc będzie pasował idealnie I wędka w całej okazałości 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Jak zwykle klasa Cholera podoba mi sie ta Twoja robota I to bardzo Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi